Publicitat
Economia · 15 de Novembre de 2016. 15:03h.

El Govern diu que està "amatent" a la venda de Freixenet

Però el conseller Baiget no aclareix com

El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha manifestat que el Govern està "amatent" amb el procés de venda de Freixenet, però no ha aclarit quin seguiment estaven fent.

Després que algunes informacions senyalin que el president d'honor de les caves, José Ferrer Sala, ha retirat l'oferta i ha deixat l'oferta de Henkell com l'única solució per resoldre la crisi d'accionariat, Baiget ha manifestat que "deixarem que parli qui hagi de parlar i que tingui la capacitat de gestionar les seves decisions perquè n'és titular i propietari".

El conseller també ha dit que "a nosaltres ens importa una decisió d'aquest estil" i ha afegit que aquest procés de venda de les bodegues "fa que estiguem amatents".

Davant la insistència d'e-notícies sobre quin seguiment estaven fent, Jordi Baiget s'ha limitat a dir que "segurament tenim una informació més directa, que no pas vostè". "Li contesto el que li he dit abans. Estem amatents", ha conclòs.

Jordi Baiget, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Cat Show, Vic , 16/11/2016 - 00:10

Estos parracs se meten en donde no les importa.

#4 No eren els dolents?, Bcn, 15/11/2016 - 16:06

Si no em falla la memòria aquesta marca ha estat no fa gaire titllada d'anticatalana per part dels mateixos que ara la volen protegir de les mans alienes. Aixó sembla la matraca anti-Trump, que fins que no va guanyar era el dimoni escuat i ara ja no és tan dolent.

#3 Fran, Vilassar de dalt, 15/11/2016 - 16:00

estem amatents ... estem amatents .....

Que vol dir ?

DIccionari.cat ... vol dir estem disposats, estem a punt de fer ....

però de fer que ? res, com sempre.

Quan mes els escolto mes veig que son una colla d' ineptes.

#2 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 15/11/2016 - 15:49

"dejaremos que hable quien tenga que hablar y que tenga la capacidad de gestionar sus decisiones porque es titular y propietaria"

Faltaria mes.
Pero que cony diu aquest energumen ?
Ara ja estan jugant a la estatitzacio de la economia ?

Es delirant.

#1 Jaume Codorníu i Juvé-Camps, Sant Sadurní d'Anoia, 15/11/2016 - 15:24

La solució és fàcil: que la compri la Gene amb els impostos de tots els catalanets, així tindrem una nova estructura d'Estat. En poc temps passarà a ser una empresa deficitària com TV3, Aeroports de Catalunya, etc., i la podrem tancar. Mentrestant els nostres líders beuran cava per esmorzar, dina

#1.1 Paladars fins, Burgundy, 15/11/2016 - 17:56

Aquests no beuen cava, home. Per sota de Bollinger, Moët, Veuve Cliiquot , res de res.