Publicitat
Economia · 23 d'Abril de 2020. 20:24h.

El Govern demana aprovar els Pressupostos gratis total

Budó admet que no han parlat amb l'oposició

El Govern ha reconegut no haver parlat amb els partits de l'oposició sobre els projecte de Pressupostos que aquest divendres aprovarà el Parlament amb el suport dels Comuns, malgrat que la portaveu de l'Executiu català, Meritxell Budó, els ha demanat que “abandonin les posicions partidistes” i aprovin els comptes de la Generalitat.

Preguntada en roda de premsa aquest dijous sobre si “hi ha hagut contactes” amb Ciutadans, el PSC o el PPC, Budó ha assegurat que “no s'han tingut contactes específics pel que fa referència a tornar a reobrir un diàleg o un debat amb els Pressupostos del 2020”.

La portaveu del Govern, tanmateix, ha fet una crida a l'oposició perquè “reflexionin i entenguin que demà es debatran i es votaran els Pressupostos més necessaris davant d'aquesta emergència sanitària”. “Els demanem que no en quedin al marge. La ciutadania així ho reclama i tots hem de poder estar a l'alçada de les circumstàncies”, ha manifestat Budó.

Meritxell Budó
Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 VRaptor, Alicante, 24/04/2020 - 19:43

No deja de sorprenderme la jeta marmórea que se gasta esta troupe, no solo tratan de imponer sus criterios, Dei gratia, sino que ademas piden que los demás se arrodillen y besen el bajo de sus vestimentas en señal de sumisión total.Les piden que no se queden al margen, cuando han sido ellos los primeros en marginar a la oposición. Democracia pura.