Publicitat
Economia · 5 de Novembre de 2013. 21:36h.

El Govern del PP guardona el president de Freixenet

Josep Lluís Bonet és distingit amb la Medalla i la Placa al Mèrit en el Comerç

El Govern del PP guardona el president de Freixenet

Josep Lluís Bonet, en una foto d'arxiu

El Govern del PP ha guardonat el president de Freixenet, Josep Lluís Bonet Ferrer, segons ha estat publicat aquest dimarts al BOE. La distinció ha estat concedida pel ministeri d'Economia i Competitivitat que dirigeix Luis de Guindos.

L'executiu estatal ha concedit a Bonet "la Medalla i la Placa al Mèrit en el Comerç" després de tenir "en compte els mèrits i circumstàncies que concorren en la seva persona".

A banda del president de Freixenet, també han estat guardonats amb la mateixa distinció Enrique Loewe, i les empreses Prosegur i Porcelanosa.

Bonet, en declaracions realitzades aquest dimarts al Foro Nueva Economía, ha alertat que "patim un boicot a Espanya per vendre cava català i temo ara també un boicot a Catalunya per defensar que som espanyols".

"Si Catalunya arribés a independitzar-se, cosa que no crec que passi, hauríem d'adaptar-nos perquè Espanya suposa encara el 20% de les nostres vendes", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#15 BEJOTA, BCN, 13/11/2013 - 13:08

Artur Mas tumba el negocio del cava catalán: se venden 13,8 millones de botellas menos en España.

#14 Francesc, mataro, 06/11/2013 - 18:06

Boicot a Freixenet, mai més tornaré a beure aquest cava, que marxin aquests traïdors del poble català. Quin fàstic de gent. Per sort tenim d´altres elaboradors de cava a Catalunya.

#13 luigi longo, bcn, 06/11/2013 - 17:05

Hace tiempo que no bebo espumosos de esta marca, pero en las próximas navidades probaré algunos de sus productos (de los mejores, claro está) y les recomendaré a mis amistades que también hagan la prueba. No se encuentra a mucha gente sensata en esta desgraciada región todos los días. Viva Freixene

#12 Antifrexienet, BCN, 06/11/2013 - 15:24

Muchos catalanes han dado su vida por Catalunya, por nosotros los catalanes.Yo como catalán, no beberé mas Freixenet.

#11 Josep, Lleida, 06/11/2013 - 14:43

Mèrit de ser un col.laboracionista i un traïdor que ven el seu país per un plat de llenties i 4 vendes de cava a l'espanya canyi i profunda. Un autèntic miserable quintacolumnista que ens avergonyeix a tots els catalans, un pària sense dignitat ni amor propi, només amor als diners i la corrupció.

#11.1 Telamarinera, Vilanova, 01/12/2013 - 17:56

..!quien le pondria a usted jo-se, estando tan cargado de ignorancia, Este Sr. Hace todos los días mas por Catalunya, la que cada uno llevabamos dentro, que seguramente usted. Gracias profesor Bonet, gracias empresario, gracias actvusta socal, por ser un hombre libre, dando su opinión.