Publicitat
Economia · 3 d'Agost de 2010. 22:32h.

El descens de l'atur dóna un respir al PSC

Baixa per quart mes consecutiu

El descens de l'atur dóna un respir al PSC

El president de la Generalitat y primer secretari del PSC, José Montilla, amb la consellera de Treball, Mar Serna

Al marc dels problemes polítics pels quals travessa el PSC, i que es reflecteixen en les enquestes sobre les properes eleccions catalanes, el descens de l'atur dóna aire al partit, sobretot si es té en compte que Catalunya és la comunitat de tot l'Estat amb la major baixada en el nombre d'aturats.

Sobre això, el PSC afirma en un comunicat que "es felicita per la dada del descens de l’atur registrat el passat mes de juliol a Catalunya, la comunitat autònoma on més ha baixat el nombre d’aturats (en 15.070 persones). Aquest juliol és el quart mes consecutiu de descens del nombre d’aturats a Catalunya, que encapçala la baixada de l’atur a tot l’Estat i el creixement de persones afiliades a la Seguretat Social".

Encara que diu que "pels socialistes aquestes són dades que s’han de valorar amb extrema prudència i caldrà esperar a que aquesta tendència a la baixa es pugui confirmar en els propers mesos", assegura que "aquest bon indicador ve a demostrar el bon funcionament dels plans extraordinaris d’ocupació local impulsats pel Govern de la Generalitat".

"El PSC", afirma el comunicat, "emplaça el Govern a seguir endavant en la seva bona tasca per combatre la desocupació i continuar lluitant contra la crisi amb tots els instruments al seu abast, com els serveis destinats a les persones en atur, dotats d’una inversió històrica en serveis d’orientació professional, en formació orientada a persones en atur, o en serveis a mida de les empreses perquè puguin contractar persones en atur amb la formació adequada".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Fran, Llinars, 04/08/2010 - 13:41

Si,sera pel q el catalanisme i el tristpartit ha fet x reduir l´atur.Estan tan malalts q nomes saben dir...estatut,consultes,independencia,cat,subvencio,Espanya,feixistes,colons,sancions,toros...s´han oblidat d crisi,atur,families,Pretoria,desgracia,etc.