Publicitat
Economia · 11 de Juliol de 2011. 17:29h.

El Departament d'Agricultura convoca ajuts a l'apicultura

Per un import total de 359.012 euros

El Departament d'Agricultura convoca ajuts a l'apicultura

El conseller Pelegrí, amb l'exconseller Llena, en una imatge d'arxiu

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha convocat els ajuts destinats a la millora en la producció i la comercialització dels productes de l’apicultura, corresponents a l'any 2011, i n'ha aprovat les bases reguladores, com publica el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies.
 
Aquests ajuts tenen el caràcter de cofinançats pel Fons Europeu Agrícola de Garantía (FEAGA) en un 50%, el Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí (MARM) en un 25%, i el Departament en un altre 25%. Així, els ajuts, per un import total de 359.012,00 euros, aniran a càrrec, per part del Departament, d’una partida pressupostària dotada inicialment per un import de 89.753 euros.

Les persones beneficiàries han d'haver realitzat i justificat les actuacions objecte d’ajut dins del termini comprès entre l’1 de setembre de 2010 i la data de presentació de la sol·licitud d’ajut, ambdós inclosos, per tal que com a màxim el dia 15 d’octubre de 2011 es pugui procedir a la certificació i comprovació de l’execució de les activitats previstes.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat