Publicitat
Economia · 13 d'Agost de 2017. 12:19h.

El comitè d’Eulen amenaça amb una nova vaga

Si el Govern espanyol recorre a un laude forçós

El comitè d’Eulen amenaça amb una nova vaga

Joan Carles Giménez (foto: TV3)

El comitè de vaga d’Eulen ha amenaçat en convocar una nova vaga si el Govern espanyol recorre a un laude forçós, tal i com va anunciar el Ministre de Foment, Iñigo de la Serna. “Podran fer un laude i dir ‘miri, aquesta vaga ja no se celebra’. Però jo no sé si després els treballadors tindran ganes de fer una vaga perquè els fan mal els peus per les sabates tan dolentes que porten... potser faran una altra vaga, no?”, s’ha preguntat l’assessor del comitè, Joan Carles Giménez, en una entrevista a RAC1.

Giménez afirma que “el laude diu que no pots fer vaga per aquell motiu, perquè hi ha un laude obligatori, però no et diu que no puguis fer vaga per un altre motiu”. Sobre l’assemblea convocada aquest diumenge, l’assessor ha afirmat que “fa tres dies, només dos treballadors de 176 van votar a favor de la proposta de la Generalitat. Imagino que continuaran sense acceptar-la. És difícil donar la volta a una cosa així en tres dies.”

“Els treballadors ho tenen tot en contra, no poden fer vaga. L’article 28 de la Constitució no existeix per aquests treballadors”, s’ha queixat. Joan Carles Giménez ha conclòs assegurant que “els treballadors ja no tenen por, n'estan fins els nassos. Ara ha petat i que vingui el que vingui, ja els és igual”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Romina, Badalona, 13/08/2017 - 13:46

"Tot els és igual". Segur?? Res millor que la cúa de l'atur per curar el passotisme. No volen un sou de 1200 Euros per estar mirant un escàner? (en pocs anys ho faran mecanismes automatitzats que mai no fan vaga) Doncs cap a casa i a cobrar uns mesos de subsidi d'atur ...

#2 Pedro, Barcelona, 13/08/2017 - 13:10

Pues id tirando de la cuerda...y veréis lo que pasa! teneis suerte de que gobierna el PP..y está lleno de complejos. Pillan a otros en el gobierno y pasa como con los controladores: se militariza..y a hacer puñetas! os estáis pasando mucho!

#1 Alejandro, Barcelona, 13/08/2017 - 13:09

Pues nada, Expropiación y nuevo convenio con sueldos dignos. Es lo que yo haría si fuese Rajoy.