Publicitat
Economia · 11 de Juny de 2022. 20:17h.

"El Cercle ha anat decaient"

Rosa Cañadas, candidata alternativa a la presidència del Cercle d'Economia

"El Cercle ha anat decaient"

 Rosa Cañadas, candidata a la presidència del Cercle d'Economia, ha assegurat -en declaracions al programa Converses de Cope Catalunya i Andorra- que vol "recuperar l'essència del Cercle", perquè els darrers anys "ha anat decaient i la seva veu no s'ha sentit tant".

La candidata a la presidència del Cercle d'Economia ha explicat que si arriba a la presidència de la institució "la primera nota d'opinió es referirà a l'ampliació de l'aeroport del Prat i el Corredor del Mediterrani".

Cañadas considera que haver renunciat a l'ampliació "és quedar fora de joc i un hàndicap molt important per a Barcelona no tenir un aeroport a l'altura que es mereix". "És molt important que Barcelona tingui un aeroport de primer nivell, si no que continuarem sent petits", ha manifestat.

Explica que al Cercle troba a faltar "notes d'opinió sobre l'ampliació de l'aeroport de Barcelona, el dèficit d'inversions en infraestructures a Catalunya o una posició sobre els conflictes al Nord d'Àfrica, primer amb el Marroc i ara amb Algèria". Recorda que el Cercle amb les notes d'opinió sempre "s'anticipava als esdeveniments". "Ara en alguns temes ens hem endarrerit", ha afegit.

Rosa Cañadas es presenta com a candidata a la presidència del Cercle d'Economia en alternativa al president de la Fundació ESADE, Jaume Guardiola.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 12/06/2022 - 17:02

Lo del aeropuerto ni lo intenten, la ampliación entra en conflicto con los intereses de la colonia de ranas y sapos de la Ricarda, allí tocamos hueso. No son lacis al uso, tienen el doble de mala leche, te muerden en la nuca y se chivan a la cup.

#1 MARCOS 56, Calafell, 12/06/2022 - 13:47

No será mejor un candidato que sea pro catalán-español, que pro marroquí??