Publicitat
Economia · 21 de Març de 2020. 16:54h.

El Cercle es desmarca de Torra

Reclama “unitat” davant del coronavirus

El Cercle es desmarca de Torra

El Cercle d'Economia, en relació amb l'emergència sanitària del coronavirus, es desmarca de Quim Torra i fa una crida “a la unitat. Unitat no és uniformitat, unitat és remar junts. No és temps per retrets ni per partidismes. Són dies de grans acords”.

“La ciutadania, després de tants anys de desavinences, exigeix encertadament acords, pactes, consensos. En aquest sentit, volem manifestar el nostre suport a les mesures econòmiques adoptades per l'Estat en el seu conjunt, ja que han establert com a prioritat evitar que la severa paràlisi en què ens trobem immersos es transformi en una dramàtica crisi social i empresarial. Tan essencial com l'emergència sanitària és evitar una depressió econòmica que sempre acaben pagant els més febles”, indiquen.

“Fem una crida a la confiança. Espanya, Catalunya i Barcelona porten massa anys de crisi, desavinences i episodis traumàtics. Mentrestant, els empresaris i treballadors han mostrat una gran resiliència. Aquest país segueix disposant de molts actius per sortir d'aquesta situació, però cal fer-ho units, des de la discrepància democràtica, però units en l'essencial i donant suport decididament al nostre teixit productiu, als nostres empresaris i treballadors”, afegeixen.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Timbaler , BCN , 23/03/2020 - 14:46

El fanatismo nacionalista es “per se” egoísta e insolidario.
El Cercle hace bien en denunciarlo

#2 Lula, Bcn, 21/03/2020 - 22:11

"A buenas horas mangas verdes"...

#1 cantaperdius, barna, 21/03/2020 - 20:40

me pregunto si este señor esta recluido por el coronavirus por que no le cortan la comunicacion con el exterior para que nom siga contaminado la sociedad catalana y española . Que se calle por favor mientras la dura la cuarentena.