Publicitat
Economia · 8 de Setembre de 2010. 10:12h.

El Cercle Català de Negocis, contra ERC

Els empresaris independentistes els acusen de "no voler la independència"

El Cercle Català de Negocis, contra ERC

Un acte del CNN

La Junta del Cercle Català de Negocis, en un article a l'Avui, lamenta que ERC aposti per un referèndum i no per la declaració unilateral d'independència i deixen clar que "no pensem donar cap suport, ans al contrari, a un partit com ERC". "Senyors d'ERC, siguem clars, no confonguem els electors. Si el referèndum no és possible per què continuen parlant del referèndum?", pregunten.

El CNN, que titula l'article "ERC no vol la independència, encara", deixa clar que "donarem suport només a les formacions que incloguin la declaració d'Estat per Catalunya i posarà en evidència aquelles forces que no ho facin: avui hem parlat d'ERC".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Joan, Girona, 09/09/2010 - 18:17

JOan (Bcn),

Nen maco, que publiqueu les llistes dels militants al PP ?

#16 Cartanya, bcn, 09/09/2010 - 13:27

El fet de formar un ?lobby? català, que permeti que les empreses entenguin que el seu futur no es comercialitzar solament amb Espanya, (per lo del boicots segons estiguin els ànims per la Espanya profunda), no vol dir que la gen del CCN siguin uns vividors.

#15 Passi-ho bé!, Canet de Mar, 09/09/2010 - 09:34

De la pàgina web institucional del CCN:
"I com a objectius més concret del Cercle Català de Negocis (CCN) us volem indicar:
- Formar un ?lobby? amb forta implantació al territori i amb recursos econòmics suficients per tal d?influir en els dirigents
polítics."
Doncs això.

#14 Ramir, Barcelona, 08/09/2010 - 22:16

Amb tot el respecte, el CCN no és un "círculo de subvencionados y vividores". La meva empresa (som una PIME tecnològica catalana) és sòcia del CCN, i hi paguem una quota. No rebem cap subvenció ni som uns vividors. Procurem innovar, crear llocs de treball i generar riquesa a Catalunya.

#13 ex-soci, BCN, 08/09/2010 - 21:46

El que ha de fer el CCN es destapar la tupinada de les primaries de SCI