Publicitat
Economia · 25 d'Octubre de 2010. 15:24h.

El CCN, tancat a pany i forrellat

L'expresident de l'entitat denuncia que "algú ha possat una clau pel darrera i no podem obrir"

El CCN, tancat a pany i forrellat

Una foto de la porta de la seu del CCN

L'expresident del Cercle Català de Negocis, Ramon Carner, no ha pogut dur a terme la roda de premsa que havia programat en la seu de l'entitat. "Com a president del Cercle Català de Negocis, jo tenia una clau. He anat a obrir el nostre local a la seu de Barcelona, i algú ha passat una clau per darrera i no podem obrir". Finalment la roda de premsa es farà al Col·legi de Periodistes.

El CCN va cessar Carner en considerar una "infracció molt greu" les crítiques a López Tena i Uriel Bertran. També li van obrir un expedient d'investigació. En declaracions a e-notícies, Carner va indicar que Alfons López Tena i Uriel Bertran, són "mercenaris del poder anticatalà" i va afegir que "no és normal que a tres mesos de les eleccions surti una gent a muntar una cosa quan ja n'hi ha una altra muntada", en referència a l'aparició de SI després de Reagrupament.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 alemany stolberg, tortosa, 25/10/2010 - 19:07

aixo es obra dels portes dels hotels de wall street

#8 Vicents, Barna, 25/10/2010 - 18:40

Home alguna cosa rara al voltant d'en Laporta ni ha, lo del sogre i president de la fundació Francisco Franco, lo d'en López Tena i els seus actes fraudulents de fe com a notari el frau de Terra Mítica.
Alguna cosa fosca i vinculada a la dreta espanyola està clar que ni ha.

#7 rosa, manresa, 25/10/2010 - 18:17

Llàstima, en Carner havia fet un bon treball i molta implicació. Però ara és un altre antilaportista, i va insultant com si ell fos el rei del mambo. Espero que recapaciti, però ja ha trencat el CCN. I en canadell no pot mentir: va presentar dimissió de sec. gral i també de l'executiva

#6 Carme, Mollerussa, 25/10/2010 - 15:27

L'independentisme estomacal i framgentarista acabarà a garrotades.

#5 Pere, BCN, 25/10/2010 - 15:16

Ernest, vols dir que ets del CCN?
L'assemblea ja està pre-convocada, que naturalment serà en dates fora de la campanya electoral.
A part d'això, tu creus que es pot anar mantenint un president que no vol ser transversal i insulta l'altre opció que dóna suport el CCN?
No siguis sectari