Publicitat
Economia · 30 d'Agost de 2013. 11:26h.

El CCN demana al Govern que posi data a la consulta

L'entitat creu que "consolidarà la confiança de les empreses i els inversors estrangers"

El CCN demana al Govern que posi data a la consulta

Carner, president del CCN

El Cercle Català de Negocis fa costat a l’ANC, que ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, que l’11 de setembre o l’endemà de la Diada posi data a la consulta. En un comunicat, remarca que "per als empresaris sobiranistes, desvetllar aquesta incògnita consolidarà la confiança de les empreses catalanes i també de les estrangeres que es plantegen invertir a Catalunya". 

Segons explica Joan Canadell, secretari general del CCN, “és fonamental dissenyar un escenari d’estabilitat econòmica i per això convé enviar un missatge clar als empresaris i al món: el procés és imparable. Catalunya vol tenir un Estat propi per desplegar el seu potencial econòmic i per convertir-se en l’autèntic motor del sud d’Europa”.

Per la seva part, el president de l’associació d’empresaris, Ramon Carner, afirma que “després que un milió i mig de catalans sortís al carrer l’11 de setembre de 2012, després d’omplir el Camp Nou d’estelades, després d’aconseguir que la Via Catalana sigui un èxit, hem de fer un pas més". 

"El poble català està il·lusionat, creu en un futur millor, i res serà comparable a la il·lusió col·lectiva que es desfermarà quan el poble català tingui la data i la pregunta de la consulta. El poble vol parlar, entén que certes coses demanen temps, però no se’l pot fer esperar indefinidament”, conclou.

Finalment, el CCN demana que "els ciutadans es mobilitzin i es desplacin fins a les Terres de l’Ebre per completar la cadena" i anuncia que bona part del comitè executiu del CCN "es desplaçarà a diversos trams del recorregut tarragoní per ajudar a completar-lo i han fet extensiva la crida al conjunt dels seus socis i simpatitzants".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 BEJOTA, bcn, 01/09/2013 - 19:44

1.060 empresas han cambiado su domicilio social desde Cataluña a la Comunidad de Madrid en los últimos tres años, según ha anunciado este lunes el consejero de Economía y Hacienda de la Comunidad de Madrid

#10 spanish, Madrdi, 31/08/2013 - 05:54

Home Carner , l´empresai" primer pal amb el catering a l´ANC i ara el sarronet jajajajajjajajjajaj deu n´hi do....ets un crack si senyor

#9 El azote de los necios, Barcelona, España, 30/08/2013 - 23:44

Ahora resulta que el tonto del haba este del CCN, que se dedica a vender bocadillos en una furgoneta abollada ( corroborado), tiene hasta potestad para presionar al Govern.....el nacionalismo catalán se está conviertiendo en un auténtico vertedero de mierda , con frikis patrióticos retozando....

#8 BEJOTA, bcn, 30/08/2013 - 20:10

http://www.youtube.com/watch?v=ZS6FYIqRRvA

#7 Consultor, Molins , 30/08/2013 - 18:59

Alguien le tiene que decir a este pájaro que develen la incognita poco a poco porque sino el resto del mundo nos puede enterrar con el dinero que invertirán en Cataluña y moriremos todos sepultados en dolares y euros Estoy temblando!!!!