Publicitat
Economia · 1 d'Octubre de 2010. 22:12h.

El 'cas Caixa Girona' deixa 'tocat' Calçada

Dimiteix de la direcció de la fundació Príncep de Girona

El 'cas Caixa Girona' deixa 'tocat' Calçada

Arcadi Calzada, en una imatge d'arxiu

El fins ara director de la fundació Príncep de Girona, Arcadi Calzada, ha presentat la seva dimissió, que ha justificat per circumstàncies personals sobrevingudes, i que respon a la seva implicació en un procés judicial per presumptes irregularitats al capdavant de Caixa Girona, quan n'ocupava la presidència.

A través d'un comunicat, la fundació ha confirmat que s'ha acceptat la renúncia de Calzada, que vol tenir "més llibertat en la gestió i defensa dels seus interessos, així com salvaguardar els de la fundació Príncep de Girona".

"Aquest canvi en la direcció de la fundació no haurà de suposar cap contratemps per a la seva bona marxa, ja que té en l'actualitat un equip professional i solvent per seguir impulsant els projectes que estan en curs", afegeix la nota. La fundació agraeix a Arcadi Calzada la seva "gran contribució i l'excel·lent labor tant en la posada en marxa del projecte com durant tot el període que ha estat al capdavant d'aquesta".

El procés en el qual està immers Calzada respon a l'obertura el setembre passat per part del jutjat número 2 de Girona de la causa per possibles irregularitats quan ocupava la presidència de Caixa Girona. Els fets, arxivats el 28 de març del 2006, s'han reobert davant l'aparició de nous indicis d'acord amb una inspecció rutinària de la Generalitat que revelava comptes corrents d'alts càrrecs de Caixa Girona, així com activitats com a proveïdor del seu president, circumstància que prohibeix la llei de caixes.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat