Economia · 1 d'Agost de 2014. 19:31h.

El Carec aconsella lluitar contra el frau fiscal la setmana del cas Pujol

Els assessors del Govern recomanen “un programa decidit de millora del compliment fiscal"

El Carec aconsella lluitar contra el frau fiscal la setmana del cas Pujol

Una imatge d'arxiu de Mas amb el president del Carec, Salvador Alemany

El Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (CAREC) ha recomanat al Govern lluitar contra el frau fiscal com una les mesures per reactivar l’economia. Aquesta és una de les recomanacions que figuren en el seu darrer informe titulat “Reptes i riscos en l'actual fase de recuperació econòmica”.

Aquest consell del CAREC al Govern arriba enmig de la setmana del cas Jordi Pujol, que va esclatar després que l’expresident de la Generalitat i fundador de CDC confessés que tenia diners sense regularitzar a l’estranger.

En el capítol on apunten una sèrie de “recomanacions per un creixement equilibrat i sostenible” els assessors de Mas en matèria econòmica aconsellen com una via per millorar els ingressos fiscals “un programa decidit de millora del compliment fiscal i d’aflorament de l’economia submergida”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Tot plegat bróquil, München, 02/08/2014 - 17:28

Voleu que us digui com acabaràn tots els merders?, en no res. i que ningú cregui que no han de seguir cobrant. De renunciar de debó res de res, per no parlar de tornar els calers. I encara pagant-els els escortes.

#5 Pedrapicada, Sallent, 02/08/2014 - 15:00

Amb quina autoritat moral poden parlar aquesta gent? El que s'hauria de fer es revisar-los a ells de dalt a baix i possiblement es quedarien muts i cap a la gàbia....que es on hauren d'estar tots!

#4 Pepet, Sabadell, 02/08/2014 - 12:18

Ja fora hora de que es lluitès contra el frau fiscal; de fet sembla que al nostre Govern el preocupa poc aquest tema. Una lleugera correcciò del frau representaria un munt de diners per atendre altres
necessitats!

#3 Menos lobos, caperucita, 02/08/2014 - 10:22

El Carec está formado por miembros de los corruptos CiU y ERC

#2 laia, bcn, 01/08/2014 - 20:31

Ara? És una broma?