Publicitat
Economia · 10 de Novembre de 2008. 22:15h.

El Banc Sabadell vol vendre 600 oficines

L'operació suposaria un ingrés de 600 milions d'euros

El Banc Sabadell vol vendre 600 oficines

Una sucursal de Banc Sabadell

El Banc Sabadell ha iniciat una anàlisi del mercat per vendre la meitat de les seves 1.250 oficines a tot Espanya. La seva intenció és mantenir-se en aquestes sucursals en règim de lloguer. Segons informa El País, l'entitat espera ingressar fins a 600 milions d'euros amb l'operació. Un portaveu de l'entitat ha dit que, encara que s'arribés a un acord amb un potencial inversor en el que queda d'any, la venda no es materialitzaria fins a 2009.

Els edificis corporatius del Sabadell, començant pel complex de Sant Cugat del Vallès, que al seu dia va promoure la immobiliària Landscape, no estarien inclosos en aquest paquet d'actius. Tanmateix, el banc que presideix Josep Oliu i dirigeix Jaume Guardiola no descarta "per a més endavant" treure'ls al mercat. Aquesta operació també ha estat estudiada.

BBVA i Santander van anunciar operacions en aquest sentit l'any passat. En el cas del primer banc espanyol, va implicar la major operació immobiliària realitzada a Espanya, valorada en més de 4.300 milions.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 pere, bcn, 11/11/2008 - 15:09

El Banc de Sabadell, és un banc molt sòlid, però el què em crida l'atenció el cognom tan adequat del dirigent:: Jaume Guardiola.

#1 Joaquim, Alp, 11/11/2008 - 14:14

Doncs mira, que voleu que us digui, com tots els Bancs, van malament.. pero tranquils el poder politic no permetrà que s'enfonsin.
Sincerament, el negoci perfecte. i l'anecdota de vendre oficines, segur que volen comprar un altre banc.