Publicitat
Economia · 3 de Juliol de 2014. 12:06h.

El Banc Sabadell s'apunta a la tercera via

Josep Oliu demana "un encaix" amb Espanya

El Banc Sabadell s'apunta a la tercera via

Josep Oliu

El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, ha assegurat que als partits de govern, com el PP, els fa vergonya explicar les seves polítiques. En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, Oliu ha fet aquestes declaracions: "Però de vegades tenen fins i tot vergonya de defensar ideològicament i d'explicar a la gent que aquelles coses que fan tenen la seva racionalitat i que aquesta racionalitat és bona. I de vegades sembla que facin coses perquè els ho han dit a Brussel·les."
 
Pel que fa a la qüestió sobiranista, segons Josep Oliu, els inversors amb qui ha parlat estan convençuts que Catalunya i Espanya resoldran les seves diferències sense arribar a la independència: "Vull dir, trobar uns acords, trobar uns pactes, modificar alguna cosa, cedir una mica aquí, cedir una mica allà, i buscar un encaix que sigui adequat per a tothom, que això és el que tots voldríem".
 
El president del Banc Sabadell afirma que de cara a la seva entitat és igual qui es quedi Catalunya Banc: "Una vegada a nosaltres ja no ens interessa, ja ens és igual, perquè si avui és un competidor, demà s'ho quedarà algun altre competidor". Per ara, el Santander i CaixaBank són els que hi han mostrat més interès.

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#21 pep, manresa, 04/07/2014 - 21:04

N'estic fins al capdamunt de buscar encaixos, encaixa't tu si vols, a mi no m'agrada que em tanquin en una caixa, prefereixo caminar per lliure
A més, el què diguis me la porta fluixa, el teu vot val igual que el meu

#20 valeri, bna, 04/07/2014 - 16:53

Aquest home, que en definitiva es un usurer, es pot fotre la tercera via alla on li caguiga. Si el Banc de Sabadell algun dia arriva a desapareixer, ja ni ha d'altres. Fara usurers i a la vegada botiflewrs. Independencia ja.

#19 ccc, bcn, 04/07/2014 - 10:11

gran part del negoci del BS és a la resta d'Espanya i sap q en cas de secessió, especialment si com sembla quedem fora de la UE, les cose poden anar molt malament. I això es pot aplicar a La caixa, a moltes altres empreses amb seu a CAT i a Catalunya mateixa. Per això demana una 3ª via

#18 Rosamaria Cendrós, Barcelona, 04/07/2014 - 07:57

De quin encaix parla ? Que covard és el diner! Que no hi ha Bancs estrangers per tot el món, doncs per què s'ha de limitar a España? A més per què tanta por? Ja hem cedit prou, no vulgui que ens arrosseguin més per la indignitat, confiar en Espanya no és possible. Respecti el procés i sigui valent

#17 Pallaresa, Tremp, 04/07/2014 - 06:37

On era Sr. Oliu i Cia. quan el PP recollia firmes contra l'estatut de Catalunya??? i quan el va portar al Constitucional??? Ara vol la tercera via??? A PASTAR FANG.