Acciona vol acomiadar 322 empleats a Catalunya

Efecte Nissan

Unes instal·lacions d'Acciona

Acciona, empresa proveïdora de serveis de logística i neteja de Nissan, ha presentat un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) per acomiadar 322 persones, gairebé la meitat de la plantilla que treballa per a l'automobilística a Catalunya. El retall de plantilla, que l'empresa ha comunicat aquest dimecres als sindicats, afectarà els centres de treball que Acciona té integrats a les plantes de Nissan a la Zona Franca de Barcelona i a Montcada i Reixac. La companyia compta en aquestes dues plantes amb 629 treballadors.

Acciona justifica aquest expedient per causes productives i organitzatives, les mateixes que al·lega Nissan en la seva intenció d'acomiadar 1.680 empleats de les seves plantes de Barcelona durant el pròxim any. 

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 gt, gt, 19/11/2008 - 21:30

Hace tres meses La Vanguardia decía que Cataluña sufriría mucho menos por su mayor tejido industrial. Desgraciadamente no está siendo así

#3 Arnau Estanyol, Sant Boi, 19/11/2008 - 17:13

Per cada treballador espanyol acomiadat n'acomiaden tres de catalans. Sembla que des del govern espanyol han donat plena llibertat a les empreses multinacionals per fer el que vulguin al nostre Pais. Això es un altre forma d'espoliació.

#2 Meliq Salau, Reus, 19/11/2008 - 16:20

Catalunya nomes te un desti: La Independència.
Recordem que encara no hi ha via fèrria d'amplada normal entre les dos ciutats principals de la nacio, ni entre la nacio i Europa
Sense dubte Castella ho evitarà mentre segueixi exercint la nostra potestat

#1 Jordi, Barcelona, 19/11/2008 - 16:12

Ja veieu en què ha quedat tota la literatura, llocs comuns i prejudicis sobre la "gestió" dels socialistes.