Publicitat
Economia · 25 d'Octubre de 2010. 23:30h.

Duran tempteja el PNB

Recorda als nacionalistes bascos seva oposició a la congelació de les pensions

Duran tempteja el PNB

Duran i Mas, amb el president del PNB, Íñigo Urkullu

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha anunciat la seva adhesió a l'esmena conjunta que prepara l'oposició als pressupostos generals de l'Estat, per impedir la congelació de les pensions el 2011, i ha recordat que el PNB fins ara "sempre" ha donat suport a aquesta idea.

Després de la reunió de la comissió executiva nacional de CiU, Duran ha explicat que l'esmena estarà signada per "la majoria" dels grups de l'oposició i serà "coherent i conseqüent" amb el que tantes vegades aquests mateixos grups han defensat, "inclosos" el PNB i Coalició Canària.

Tanmateix, ha dit desconèixer quin serà el sentit del vot de PNB i Coalició Canària en aquest tema, després del seu anunciat pacte pressupostari amb els socialistes: "El PNB fins ara sempre ha votat en contra de la congelació de les pensions, però no sé el que farà amb aquesta esmena", ha destacat. Duran ha explicat que CiU presentarà unes 600 esmenes als pressupostos, encara que ha reconegut el "poc marge" pressupostari per negociar amb el PSOE.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat