Publicitat
Economia · 22 de Juny de 2012. 16:38h.

Duran equipara el Govern del PP al del PSOE

El líder d'Unió afirma que "pitjor no ho podien haver fet"

Duran equipara el Govern del PP al del PSOE

Zapatero i Rajoy, en una foto d'arxiu

El president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha equiparat els governs del PSOE i del PP en matèria financera. Duran, en la seva carta setmanal, ha assenyalat que "en tot el tema financer, el Govern, abans el del PSOE i ara el del PP, no ho han fet bé".

Segons el portaveu de CiU al Congrés, tant l'executiu socialista com ara el de Mariano Rajoy "han estat massa les concessions que han fet respecte a les exigències de fora". I ha remarcat que "els nostres bancs avui són els que, en quantitat i qualitat, estan mes capitalitzats, com he dit altres vegades, però no tenen ni un euro per al crèdit".

"Per què necessitem uns bancs que no puguin deixar crèdit?", s'ha preguntat Duran. També ha vaticinat que "si la banca alemanya o francesa hagués de passar els test d'estrès que han passat els bancs espanyols, no els aguantarien", i ha tornat a carregar contra els executius de Madrid: "pitjor no ho podien haver fet, el Govern del PSOE i ara el del PP".

El diputat de la federació nacionalista ha afegit que en la cimera de Roma d'aquest divendres era el moment de "donar-ho tot". "Em sento europeista fins al moll de l'os. Crec en Europa i vull continuar creient-hi (...) Necessitem més Europa", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 angel, cardedeu is CATalunya, 24/06/2012 - 19:33

CyU amb el PPPSOEPSC. Tot en 1.