Publicitat
Economia · 28 de Febrer de 2011. 11:47h.

Duran entona el mea culpa

El portaveu de CiU al Congrés diu que "ens vam equivocar” amb l’esmena dels cotxes

Duran entona el mea culpa

Duran i Lleida, durant una roda de premsa

El portaveu de Convergència i Unió al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran i Lleida, ha entonat el mea culpa sobre l’esmena introduïda per CiU a la Llei d’Economia Sostenible segons la qual els concessionaris podien tornar a fàbrica els cotxes que no havien venut en 60 dies.

“La responsabilitat és nostra i com que jo sóc el responsable de la política de CiU a Madrid, la responsabilitat és meva i no la vull transferir a ningú més. Sóc qui l’ha d’assumir”, ha dit en declaracions a la COM. El portaveu de CiU al Congrés reconeix que  “ens vam equivocar... la qual cosa no vol dir que no estiguem al costat de distribuïdors i els comprenem. Però s’ha de fer d’una altra manera. Ja he parlat amb distribuïdors i fabricants i arribarem a un punt d’encontre”.

Segons Duran i Lleida, “el Saló de l’Automòbil es farà i serà un dels millors que s’han fet mai”. Aquest extrem l’ha confirmat també el mateix director del Saló, Enric Lacalle. També en declaracions a la COM, ha deixat clar que el Saló no perilla però sí que ha aprofitat per queixar-se “que cada dos anys passem aquest calvari per culpa d’un altre tema que no ens afecta. Ho trobo lamentable”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Sara, Barcelona - Bellaterra, 28/02/2011 - 17:33

Costa tant que la política de CIU soni amb la mateixa música?? Sembla que el Departament d Economia, el Departament d Empresa, la Presidència i el grup de Madrid vagin cadascun pel seu cantó... Una mica de coordinació, President Mas! I menys divos darrera de les fotos i els favors dels lobbys.

#3 joan, manresa, 28/02/2011 - 16:52

El Casal,16,40h.--No som amics precisament del Sr.Duran,pro en aquest cas,la tertulia acepta el mea culpa,i busca rectificar...,ojalá tots els diputads seguisin el seu exemple...No s'equivoca qui no fot brot i només vota al so de la señal del partit,i tot i axís....Cal estar al lloro Sr.Duran..

#2 jajajaajaaa, barcelona, 28/02/2011 - 13:28

no home no Sanchez LLibre i esl seus amiguets de les concessionaries ja sabien el que feien jajajajaa

#1 Pere L., Sant Cugat, 28/02/2011 - 12:19

Ara no val fer se el valent i quedar com un polític que rectifica: Si Duran i el seu comptable a Madrid, Sánchez Llibre, no s haguessin ficat en aquest embolic, ens ho hauríem estalviat . Tampoc val apuntar.se l èxit del Saló quan els qui han treballat han estat l Enric Lacalle i el president Mas