Publicitat
Economia · 1 de Juny de 2012. 12:24h.

Duran creu que "el PP s’equivocarà si imposa la llei del silenci sobre Bankia"

El secretari general de CiU lamenta que "no es pot fer pitjor"

Duran creu que "el PP s’equivocarà si imposa la llei del silenci sobre Bankia"

Duran, en una imatge d'arxiu

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, fa referència a Bankia i constata que "la gent està indignada, i amb raó. A sobre hi ha exgestors que pretenen cobrar catorze milions d'euros d’indemnització! És indignant".

"Per això hem presentat una iniciativa parlamentària per prohibir taxativament que cap gestor d’una entitat intervinguda o amb fons públics pugui cobrar ni un sol euro", explica, a més de deixar clar que "no es pot acceptar que no hi hagi cap explicació".

Duran lamenta en aquest sentit que "el PP no vol la compareixença del governador del Banc d'Espanya, i el PSOE, tot i saber que no anirà endavant, demana una comissió d’investigació. En el fons, fa la sensació -i si no és així m’avanço i demano disculpes- que a uns i altres no els interessa saber realment què ha succeït". "El govern del PP s’equivocarà si imposa la llei del silenci. Pitjor no es podia fer!", afegeix.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Cigronet, SFG, 03/06/2012 - 10:40

I a qui l'importa el què pugui dit aquest "escanyol del ano" ???. Més quan ell és el més digne servidor del feixisme escanyol.

#5 Martípol, cat, 01/06/2012 - 17:11

Però Duran de que vas, el que millor estava assabentat de tot aquest femer desde feia temps , el van matar , era l'elefant i em consta que va demanar compareixer per explicar-ho tot moltes vegades .....però el van matar

#4 Pablito, Barcelona, 01/06/2012 - 15:27

Parece casi imposible que por una vez estés de acuerdo con Durán. Pero somos muchos los que pensamos como él en estos de Bankia y, no solo explicaciones pedimos. Esperemos que en Madrid mantenga aunque sea por una sola vez, el mismo discurso que en Catalunya.

#3 3% sin devolver, b, 01/06/2012 - 13:33

¡Mira quien habla ! el del 3% del silencio estatut

#2 komunistorro, Barcelona, 01/06/2012 - 13:26

lo pelat perque esta a madrid, a tota la premsa surt que el PSOE, ICV etc ha demanant comissio d`investigació on estaves aquest mati Jose Antonio.....bebiendo un copazo de soberano en la habitacion del Hotel Palace ? a picar piedra