Publicitat
Economia · 1 de Juny de 2021. 19:32h.

Dubtes sobre l'Aeroport

El Govern no fa cas de la societat civil i crear una "taula de treball" abans de decidir

Dubtes sobre l'Aeroport

El nou Govern de la Generalitat ha decidit convocar una “taula de treball” per a decidir sobre una hipotètica ampliació de l’Aeroport d’El Prat, segons ha informat en roda de premsa el president de la Generalitat, Pere Aragonès.

"L'aeroport del Prat és una de les infraestructures més importants i estratègiques del país i per això convocaré una taula de treball amb tots els agents implicats per abordar-ne l'ampliació”, ha indicat.

L’anterior Govern de la Generalitat es va oposar a una ampliació de la tercera pista, malgrat que aquesta és una demanda de la societat civil. L’exconseller Calvet era partidari de potenciar els aeroports de Reus i Girona.

Tot i això, les entitats empresarials consideren que és “imprescindible” ampliar l’aeroport i més de 200 agents econòmics han signat un manifest amb aquesta exigència.

“Sabem que és una posició complexa, no és el mateix si la afectació sobre la biodiversitat es pot gestionar de manera efectiva o no. Per poder valorar això impulsem aquesta taula institucional”, ha dit Aragonès.

“Com a Govern no ens oposem a mesures que puguin afavorir la competitivitat de l’economia catalana, però això ha de ser compatible amb el model de sostenibilitat ambiental que volem. Com que no és una posició binària, no ens podem posicionar en sí o no. Tot depèn de les condicions d’aquesta ampliació”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 02/06/2021 - 13:00

Dudan sera un regalo? sera una insinuacion? .... ante la trampa que les ha puesto el presidente Pedro Sanchez y la folclórica Iceta . Los quieren distraer con una nueva pista que hoy Barcelona no necesita, a no ser que sea para transportar okupas low cost para pillar un piso en la city, vendran todos los jetas y canallas del globo.

#5 Masias , Mis posaderas , 02/06/2021 - 08:59

Keep calm El mon ens mira

Crearán una mesa de trabajo a lo bestia sobre la que podrán despegar y aterrizar aviones.

#4 Alejandro, Villadecans, 02/06/2021 - 07:24

La mesa no es para si se amplía o no, la mesa es para que se haga lo que se haga la culpa de todo lo malo recaiga en el estado, que se hace y se jode una parte del parque natural culpa de España que quiere destrozar Cataluña, que no se hace culpa de España que no quiere invertir en Cataluña

#3 Lobisome, BCN, 01/06/2021 - 21:31

Este asunto de la ampliación del Prat es otro signo de lo que sucede en realidad. Primero que no, luego que ya veremos, después debate en la prensa y en la radio, ahora que se está discutiendo... en fin, ¿hay alguien a los mandos o qué? Se gobierna a golpe de Tweet y mirando con el rabillo del ojo lo que dirá no sé sabe quién... qué desastre.

#2 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU , EL AVE ALA T-1 ES URGENTE, 01/06/2021 - 20:29

Faix una pregunta ¿ QUIN PAIS NO VOL TENIR EL MILLOR AEROPORT DEL MÓN ? Ara Ja u saben CATALUNYA .. Cal fer MOLT MES GRAN ..FER CREIXER EL AEROPORT DEL PRAT . Primer per una cosa SER MILLOR QUEL DE BARAJAS . Nomes per aixo CAL FER UNA GRAN AMPLIASIÓ .EL AEROPORT DEL PRAT A DE CREIXER CAP AL MAR .Costi lo que costi EL AVE