Publicitat
Economia · 6 d'Octubre de 2009. 20:24h.

Demanda contra el Santander per presumptes comissions il·legals

Presentada davant un jutjat de Vinaròs i al Banc d'Espanya

Demanda contra el Santander per presumptes comissions il·legals

Imatge d'una oficina del Banco Santander

L'impulsor de l'ONG Directa manté presentada davant el jutjat número u de Vinaròs i al Banc d'Espanya una denúncia pel que considera un cobrament de comissions il·legals pel Banco Santander.

La denúncia es va originar pel fet que, segons el denunciant, el banc cobra de vegades una comissió de fins a 28 euros als seus clients quan aquests abonen diners als seus comptes perquè les seves targetes de crèdit es mantinguin amb suficient garantia financera.

Segons el denunciant, l'entitat s'aprofita d'un buit legal per cobrar aquestes comissions quan els pagaments es realitzen a partir de determinada hora. És a dir, no es cobren comissions si els pagaments es realitzen d'hora.

De la seva banda, el banc té també presentada una denúncia contra l'impulsor de l'ONG, després que aquest es negués a pagar diverses quantitats que, segons l'entitat, li deu.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 maduixa, barcelona , 27/05/2012 - 19:29

Per què la responsable d'una sucursal del Banc Santander a la Universitat Pompeu i Fabra de Barcelona no parla català? No ho entenc....ni tan sols es d'aquí.

#2 gregorio martinez fernandez, castellon, 10/10/2009 - 17:48

En la confusion de tarjetas y prestamos he tenido que leer otra vez la conclusion del banco de españa, lo hacen tambien con los prestamos y no se si lo hacen con las hipotecas..www.ongdirecta.org seccion denuncias contra organizaciones...

#1 joan, LLORET DE MAR, 07/10/2009 - 08:21

També s'hauria de parlar dels swaps o clips. Els productes financers tòxics que han venut a tort i dret a milers de petites i mitjanes empreses que ara s'estan enfonsant... quina colla de lladres, sense cap exepció, ho han fet tots els bancs i caixes!