Publicitat
Economia · 16 de Juliol de 2013. 14:18h.

David Fernàndez li diu "lladre" a Serra

L'expresident de Caixa Catalunya replica que la causa de la CUP "mereix una defensa millor"

El diputat de la CUP, David Fernàndez, ha complert amb el que ja va anunciar fa una setmana a Els Matins de TV3, i li ha dit "lladre" a l'expresident de Caixa Catalunya, Narcís Serra, durant la comissió d'investigació. L'exvicepresident espanyol, però, també havia vist el programa i venia preparat.

En la seva darrera intervenció, Fernández ha retret a Serra que "vostè ha dirigit una entitat que el que ha fet és escanyar pobres, desallotjar famílies, acomiadar treballadors, enfonsar caixes… per tant això entra en el diccionari en la categoria de lladre o cleptòman". "Li demano que torni el que ha guanyat amb l'especulació i el que ha guanyat amb recursos públics", ha sentenciat.

Serra ha replicat que "jo sabia que vostè acabaria així perquè va anar a la televisió a dir-ho". "Jo respecto la causa que vostè representa, però precisament per això li diré que amb insults no es defensa cap causa. I la seva causa mereix una defensa millor".

Fernàndez, però, ha indicat que "no hi ha cap insult. Vostè ha vingut aquí a defensar la impunitat. I a Islàndia li recordo que empresonen els banquers".

Fernández
Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#10 Gerard, Barna, 17/07/2013 - 01:05

Quin cínic el Serra!, permetent-se el luxe d'intentar donar lliçons de com defensar la causa de l'esquerra. Un altre heroi de la Transició...

#9 Jordi de Sants, Bcn, 16/07/2013 - 23:28

Si, si, fiqueu-vos tots molt amb les CUP, però són els únics que els han dit LLADRES a la cara a aquests malparits que es van omplir les butxaques i se'n van anar xiulant. I a sobre hem d'aguantar la seva cara de pena i de "però si jo no he fet res", quins collons el desgraciat

#8 Fran26, Vilassar de dalt, 16/07/2013 - 19:42

El sr. Fernàndez va ben equivocat ?. Un lladre es qui pren alguna cosa contra la voluntat del seu propietari ? i no es el cas del sr. Serra.
En Narcís pot ser un ignorant (per molt acadèmic que es faci dir i intel?ligent que es pensi que es), un aprofitat, un cregut, un babau, un ximple, un tanoca,

#7 Perdal, BCN, 16/07/2013 - 16:20

La causa de les CUP a mi me la porta ben fluixa, ara sr. Serra amb la seva forma d'actuar i de parlar vostè sí que fa honor a la seva causa. La causa d'una esquerra que crec que ningú hores d'ara sap perquè nassos ha servit. En tot cas per desprestigiar i enfonsar l'esquerra.

#6 Alex, bcn, 16/07/2013 - 16:16

Li ha dit! Ho ha fet! Quin lideratge! Quin 'nivelón'! Comencen a donar-me ganes d'abandonar l'independentisme.
Comandante: el poble creu en tu, segons les enquestes. Per tant, endavant. Segueix amb aquest discurs elaborat, complex i robust de samarreta i xancles. Amb aquests a la independència?