Publicitat
Economia · 31 d'Agost de 2010. 19:41h.

Criteria pagarà trimestralment als accionistes

El primer dividend a compte és de sis cèntims per acció

Criteria pagarà trimestralment als accionistes

Gonzalo Cortázar, director general de Criteria

Criteria CaixaCorp, el grup inversor de la Caixa, pagarà aquest 1 de setembre als seus accionistes el primer dividend a compte a càrrec de beneficis de l'exercici 2010 per un import de 6 cèntims d'euro per acció. Aquest primer pagament és fruit de la decisió del Consell d'Administració de satisfer la remuneració als accionistes trimestralment, anunciada en la Junta General d'Accionistes de la companyia.

D'aquesta manera, el pagament es produeix de forma periòdica i regular, en els mesos de setembre, desembre i març a raó de 6 cèntims d'euro per acció cada vegada, mentre que el dividend complementari serà acordat, si escau, a la junta de 2011, i s'abonarà en el mes de juny.

Criteria té la intenció de distribuir un dividend amb càrrec als resultats del 2010 com a mínim de 23,1 cèntims d'euro per acció, el mateix import que ja van rebre els accionistes a càrrec dels resultats de 2009. La política de dividends de Criteria és mantenir un pay out igual o superior al 60% del benefici recurrent net consolidat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat