Publicitat
Economia · 6 de Febrer de 2010. 17:02h.

Corbacho canvia de to

El ministre de Treball es mostra conciliador amb els sindicats i la patronal

Corbacho canvia de to

Corbacho i Iceta, durant l'acte d'aquest dissabte

Davant l'agudització de la crisi econòmica, el ministre de Treball i membre de la direcció del PSC, Celestino Corbacho, han canviat el seu habitual to ferma i contundent, i s'ha mostrat conciliador amb els sindicats i els empresaris.

Durant un acte a la seu del PSC sobre la reforma de les pensions i del mercat laboral, Corbacho ha volgut "agrair l'esperit positiu demostrat per sindicats i empresaris, que han demostrat la seva voluntat de treballar per trobar un consens i un acord".

De la seva banda, el viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha intervingut en l'acte i ha afirmat que "fem el que fem, les nostres propostes no poden perdre mai de vista els nostres valors i el nostre objectiu de justícia social".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 07/02/2010 - 11:19

Corbacho haría bien en tratar de conciliar
el pensamiento y las declaraciones de su ínclito jefe, la ministra Salgado y él mismo en su doble faceta de Ministro de Trabajo y ex alcalde constructor de hospitales que cuestan el doble de lo previsto

#1 Fran, Llinars, 06/02/2010 - 18:58

No Corbacho no, no canvis el to,ara ja no fa falta,el q fa falta es q toqueu el 2 en tal d no arruinar-nos dl ja estem...en ningun caso se llegara a los 4 millones d parados...Esta molt clar q les esquerres alla on sigui no saben gestionar 1 pais.