Publicitat
Economia · 1 de Març de 2010. 22:46h.

Corbacho avisa: "continuarà pujant l'atur"

Diu que "el primer que hem de fer és protestar una mica menys"

Corbacho avisa: "continuarà pujant l'atur"

Corbacho, amb Antoni Castells

El ministre de Treball, Celestino Corbacho, ha dit en declaracions a ComRàdio, sobre les dades de l’atur del mes de febrer que es publican aquest dimarts que “continuarà pujant l’atur. Menys. Bastant menys. No ho farà a aquella velocitat que ho va fer el primer trimestre de l’any 2009, en el que realment es van perdre molts llocs de feina i molta ocupació. Però això és una constant que està passant a totes les economies desenvolupades”.

I sobre l’evolució de la crisi i, més concretament, sobre la creació d’ocupació, ha assegurat que “si tots els indicadors es compleixen en la direcció que apunten, estaríem, en l’últim trimestre d’aquest any, amb una situació, probablement, de creació d’ocupació neta”.

Corbacho també ha parlat del debat sobre l’ajornament fins als 67 anys de l’edat de jubilació, i ha dit: “Jo crec que el primer que hem de fer aquí és protestar una mica menys i debatre una mica més. Aquí hem de debatre el futur de les pensions de l’any 2030, no les pensions dels propers 10 anys, que, per sort, estan totalment resoltes i no hi ha cap tipus de problema”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Tià, Paisos Catalans, 02/03/2010 - 23:59

Sulfuro,kropotkin i altres:no us he sentit mai a criticar dels casos gurtel,matas,rasputin,ect.Vosaltres tambe en debeu participa,per aixo ja us va be criticar a la voluntad del poble.La gent que participa dels referendums no ha robat mai.

#4 sulfuro sulfuro, Barcelona, 02/03/2010 - 19:13

Los sociatas no suelen acertar nunca en sus previsiones económicas, así que estas declaraciones pueden ser una buena noticia
Pero Corbacho, hombre serio, para ir sobre seguro va a coordinarse co Montilla y la Serna
Con esta nayudá seguro que acierta

#3 Ramon, Barcelona, 02/03/2010 - 11:50

"El primer que hem de fer és protestar una mica menys". No és concebible major indecència. Si estessin a l'oposició, per infinitament menys tindrien el país sencer en flames.

#2 Kropotkin, Vic, 02/03/2010 - 07:40

¿Pero que importa eso mientras el nazionanismo catalán siga progresando en los consultas sobre la independencia? Ya son el 21% de algunos sitios. Impresionante... Jua, jua, jua,...

#1 Jaume, Manresa, 02/03/2010 - 06:43

Aquest "pajarracu" del Corbacho, el que va dir que l'atur no arribaria mai als 400.000 i es vanta de tenir solament el graduat escolar i ser ministre és el que anirà a les eleccions?. Fora ja d'una vegada tota aquesta xusma quilla del PSC