Publicitat
Economia · 5 de Gener de 2011. 19:41h.

Contra la sequera del crèdit

Renovat l'acord entre 'la Caixa' i l'ICO per ajudar amb préstecs a pimes i autònoms

Contra la sequera del crèdit

El president de 'la Caixa', Isidre Fainé, i la vicepresidenta segona del Govern espanyol i ministra d'Economia, Elena Salgado, han signat recentment la renovació de l'acord entre l'entitat financera i l'Institut de Crèdit Oficial (ICO) per finançar projectes de inversió i necessitats de liquiditat d'empreses i autònoms per a l'any 2011

L’ICO ha renovat l’acord de col·laboració amb la Caixa destinat a finançar els projectes d’inversió i necessitats de liquiditat de pimes, empreses en general  i autònoms pel 2011. Durant el 2010, l'entitat financera ha concedit més de 40.000 crèdits de les línies ICO per un import total de 1.579 milions d'euros, i sha situat en la tercera posició del rànquing d'entitats, segons un comunicat de la Caixa.

En la línia-ICO Inversió 2010, la Caixa ha doblat l’import de crèdits concedits aquest any, fins als 895 milions d’euros, i ha augmentat la seva quota de mercat fins a l’11,37%. D'altra banda, l'entitat ha concedit, a través de la línia ICO-Liquiditat 2010, préstecs per un import de 579 milions.

Pel 2011, diu el comunicat, destaca la línia ICO-Inversió Sostenible, que dóna suport financer a projectes d'inversió en actius nous; la línia ICO–Internacionalització, per ajudar a les empreses espanyoles que volen iniciar o consolidar la seva presència a l'estranger, i la línia ICO-Liquiditat, que està dirigida a empreses solvents amb necessitats de tresoreria.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat