Publicitat
Economia · 31 de Maig de 2011. 14:18h.

"Conseller, com ens pensa treure de la crisi?"

Mas-Colell: "serà possible si es té una imatge internacional de govern seriós i responsable"

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha afirmat a pregunta d'e-notíticies que per sortir de la crisi prime "estem posant ordre" en les finances de la Generalitat. Mas-Colell, que ha confirmat que els interessos de la Generalitat enguany superen els 1.400 milions d'euros, ha insistit que "la recuperació econòmica serà possible si es té una imatge internacional de govern seriós i responsable".

El conseller ha presentat aquest matí el projecte de llei de pressupostos al Parlament que inclou les mesures del Govern per intentar sortir de la crisi. El Govern considera que la llei es basa en l'austeritat, la prioritat en la despesa social, la credibilitat i la corresponsabilitat.

En l'apartat d'austeritat s'inclouen, entre d'altres mesures, més de 2.200 miliones en noves línies de crèdit de l'ICF per a la petites i mitjanes empress, una línia d'avals específic per import de 350 milions destinats a la promoció de l'activitat empresarial i de l'ocupació, un nou model de formació professional -una de les assignatures pendents del model econòmic català des de fa anys- i un pla d'implementació de la finestreta única empresarial "amb l'objectiu de simplicar i agilitzar els tràmits amb l'Administració".

Mas-Colell, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat