Publicitat
Economia · 7 de Juliol de 2018. 10:35h.

Competència índia

Mahindra posa a la venda un SUV a Europa

Competència índia

El fabricant de cotxes indi Mahindra ha iniciat la comercialització del KUV100, el seu petit SUV a Espanya amb la intenció de fer-se amb una part de la quota del mercat del sector dels tot terrenys urbans mitjançant el seu principal reclam, el preu.

La presència a Europa del grup industrial indi Mahindra, una empresa amb implementació mundial, havia estat molt limitada fins al moment. Amb la comercialització d'aquest vehicle, la firma asiàtica comença una fase d'expansió al vell continent que se centrarà en un primer moment a Espanya i Itàlia, amb la idea d'anar augmentant progressivament l'activitat comercial a la resta d'Europa.

La posada a la venda d'aquest cotxe, que té bones expectatives comercials, suposa l'arribada dels negocis de la marca índia al mercat europeu i implicarà una forta competència amb altres fabricants d'automòbils.

El KUV100 pretén combinar les característiques d'un SUV amb les necessitats d'un ús principalment urbà. La principal característica del vehicle és la seva estètica, que es diferència dels models d'altres marques i també sorprèn per les dimensions internes, pròpies d'un vehicle de rang superior.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat