Publicitat
Economia · 11 de Desembre de 2016. 11:28h.

Colau vol potenciar Nou Barris com el nou 22@

El Parc Tecnològic serà el nou equipament de referència en indústria avançada

Colau vol potenciar Nou Barris com el nou 22@

L’Ajuntament de Barcelona vol impulsar el Parc Tecnològic de Nou Barris per convertir-lo en “un referent en indústria avançada”, segons ha assegurat el consistori a través d'un comunicat. El govern d'Ada Colau preveu implementar -a partir del quart trimestre de 2017- un seguit de programes per “oferir formació en noves tecnologies a les empreses instal·lades, potenciar les vocacions científiques i tecnològiques, posicionar el parc en els eixos de sostenibilitat i mobilitat”, entre d'altres mesures.

El regidor d’Empresa i Turisme, Agustí Colom, ha destacat que “es vol posar en valor aquest equipament i potenciar aspectes com la impressió 3D, l’internet de les coses, la robòtica... i que es pugui aprofitar el potencial de les empreses”. Ha reconegut que el 22@ “fins ara ha estat massa aïllat del seu entorn”, i ha afirmat que “el repte és aconseguir que aquest espai pugui millorar la connexió amb el teixit social i econòmic proper”.

Colom també ha anunciat que l'Ajuntament treballarà perquè el Parc Tecnològic esdevingui “un espai avançat per generar vocacions als joves del districte, on fer tallers, i on puguin visualitzar una determinada vocació tecnològica, també i especialment en termes de gènere, per incorporar més les dones en aquest sector”.

El Parc Tecnològic és un equipament municipal de 10.000 metres quadrats, situat a Nou Barris, i gestionat per Barcelona Activa. Va néixer l'any 1995 i actualment alberga 53 empreses de base tecnològica, amb més de 30 milions de facturació agregada i 450 treballadors.

3 Comentaris

Publicitat
#4 pepe.----, andorra, 12/12/2016 - 14:34

pero esta señora cobra por ser presi de BCN activa o de BSM? o por asistir a los consejos de administracion de estas empresas municipales donde estan enchufados todos los compis de su partido? Es vergonzoso q borreis comentarios cuando os llaman del ayto para quejarse en lugar de mandarles al guano.

#3 Kropotkin, Vic, 12/12/2016 - 09:58

Cuantos enchufados esta vez? Jua, jua, jua,...

#1 Toni, Barcelona, 11/12/2016 - 12:38

Em sembla be potenciar aquest parc tecnologic, però no fa falta despreciar el 22@ i subratllo que el parc tecnologic de Nou Barris existeix des del 1995.
Aquests de la nova politica tenen clar que el món ha començat amb ells. Als nens petits tambe els passa.