Publicitat
Economia · 16 d'Octubre de 2017. 16:53h.

Codorníu deixa Catalunya per la "incertesa política"

La companyia de cava trasllada la seu social a La Rioja

Codorníu deixa Catalunya per la "incertesa política"

Mar Raventós, presidenta de Codorníu, en una imatge d'arxiu

El consell d’administració de Codorníu ha decidit canviar la seva seu social de Sant Sadurní d'Anoia a La Rioja “davant la situació de incertesa política i jurídica en la que es troba sumida Catalunya”. Així ho ha assegurat la companyia productora de cava en un comunicat, on afirma que l’objectiu de traslladar el domicili social és “garantir els interessos dels seus treballadors i clients”.

La societat que canvia la seu social és Unideco SA, l’emnpresa matriu de Codorníu Raventós de la qual pengen les diferents empreses i societats del grup, així com cellers a diferents parts de l’Estat espanyol, Califòrnia i l’Argentina. L’empresa ha aclarit, però, que manté tota l’estructura productiva i operativa que operen a Catalunya.

Codorniu ja es desmarcava de l’independentisme en un altre comunicar fa uns dies. La direcció general del grup al·legava “la pressió a la qual ens veiem sotmesos com a empresa catalana i els comentaris incerts que es difonen perjudicant seriosament la imatge de la nostra companyia”.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#19 Javier, Santiago, 16/10/2017 - 23:09

Es un movimiento desesperado de una empresa que solo tiene la quiebra como futuro.

Estos son indepe, para haber hecho eso solo se explica por desesperación.

#18 Sr Pepito , Lerida, 16/10/2017 - 22:44

El nacionalismo está arruinando Cataluña.

#17 Ona, Valls, 16/10/2017 - 22:13

Doncs els espanyols a veure cava, perque a CAT, no en vendran gaire Codorniu ni Freixenet. A casa ja fa temps que nomès comprem cava fet als cellers de la nostra comarca, que tenen premis reconeguts.

#16 Alejandro, Barcelona, 16/10/2017 - 21:09

Hay que premiar a todas estas empresas que han tenido cojones para cambiar sus sedes.¿cómo? comprando sus productos.

#15 Josep Pagés i Canaleta de Cardedeu CASES FREDES PER LA POBRESA, CAL FER BOICOT A TOTES LES EMPRESAS QUE MARXEN DE CATALUNYA NO COMPREU ELS SEUS PRODUCTES , 16/10/2017 - 19:31

cATALANS y Catalanes aqui es Facil lo que sa de fer BOICOT A CODORNIU ,, No compreu este CAVA Que Traïciona Renega de Catalunya .. Tampoc compreu CAVA Freixanet uN Altra COVARD I TRAÏDOR BOICOT a totes les empreses que MARXEN . Si marxen NO CAL Comprar els seus Productes ni ara NI PER NADAL .. Qui la Fa la Paga.