Publicitat
Economia · 22 de Novembre de 2012. 09:59h.

Ciutadans denuncia la politització de les caixes

Lamenta "la condonació de deutes a PP i PSOE per part de caixes d’estalvi rescatades a canvi de contrapartides"

Ciutadans denuncia la politització de les caixes

Narcis Serra, en un moment del vídeo

Ciutadans ha llançat un espot a través de les xarxes on denuncia "la condonació de deutes a PP i PSOE per part de caixes d’estalvi rescatades a canvi de contrapartides". El vídeo, que dura uns 40 segons, mostra imatges de Rodrigo Rato i Narcís Serra que, després d’estar al capdavant dels respectius partits mentre ocupaven carteres ministerials, han acabat formant part dels òrgans directius d’entitats financeres que han hagut de ser rescatades amb diners públics.

En un comunicat, la formació que lidera Albert Rivera recorda que va ser l’impulsor, juntament amb altres partits de l’oposició, d’una comissió d’investigació al Parlament de les caixes ubicades a Catalunya, per esclarir possibles gestions irregulars i vulneracions dels drets dels consumidors. En aquest sentit, lamenta que "aquesta comissió no ha pogut seguir amb la seva tasca a causa de l’avançament electoral per part de CiU".

Ciutadans diu que "ha estat incisiu a l’hora de d’exigir responsabilitats derivades de la venda de participacions preferents i ja ha anunciat que la propera legislatura continuarà fent-ho".

D’altra banda, el vídeo, que conclou amb l'eslògan: “Ciutadans és l’únic partit amb els comptes clars”, presenta portades de diaris on es pot llegir que els bancs sí condonen els deutes als partits polítics, així com la no publicació de la seva situació financera.

"Aquest és un dels cavalls de batalla" de la formació liderada per Albert Rivera, que recorda que és "el primer i únic partit en fer públic l’estat dels seus comptes que poden ser consultats a la seva pàgina web" i insta a la resta de forces polítiques que "ho facin per llei".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 moises, Granollers, 28/11/2012 - 19:43

Si teniu qualsevol www.accident.cat en la llar, estem a la vostra disposició per ajudar-vos en tot i sense cap cost pel servei!!!

#4 ajd, Reus, 22/11/2012 - 13:50

Lectura muy recomendable antes de las elecciones

http://biblio.juridicas.unam.mx/libros/5/2456/8.pdf

#3 ajd, Reus, 22/11/2012 - 13:46

Lectura muy recomendable antes de las elecciones

http://biblio.juridicas.unam.mx/libros/5/2456/8.pdf

#2 Pepetu, Catallufa (de moment), 22/11/2012 - 13:40

Aquestes generalitzacions no em serveixen: dades exactes de partits polítics (tots, eh!), imports, bancs ó caixes i dates. Si no és aixó, tot plegat fum de sabatots.

#1 antidretà, Cat, 22/11/2012 - 11:13

Albertito: I per aquests quina bandera proposes?, I per a tu mateix?, per a tu mateix no tens cap idea?, no creus que d'un españolisme arnat i estantís no en podria sortir alguna cosa?, demana ajuda als amics d'Intereconomia. Et faran un cop de ma, o al Tejero, catedràtic amb els vostres assumptes

#1.1 Kropotkin, Vic, 22/11/2012 - 13:45

Que poca gracia tienes chaval. Dedicate a otra cosa. Eres un plomo.