Publicitat
Economia · 16 de Novembre de 2009. 23:07h.

CiU demana semidirectes del Penedès a Barcelona

La formació nacionalista inicia una campanya de sensibilització

CiU demana semidirectes del Penedès a Barcelona

Un moment de la presentació de la campanya

CiU ha presentat una campanya que durà a terme a tot el Penedès per aconseguir la implantació de trens semidirectes des d’aquesta comarca fins a Barcelona.

La campanya ha estat presentada per Pere Macias, portaveu de Foment de CiU al Congrés dels Diputats; Josep Rull, portaveu d’infraestructures al Parlament de Catalunya; Joan Raventós, diputat al Parlament, i els alcaldes de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, El Vendrell, Benet Jané, Sant Sadurní d’Anoia, Joan Amat, i Martorell, Salvador Esteve.

Aquesta campanya de sensibilització, que porta per títol 3a via: El Penedès, via directa a Barcelona, inclourà el repartiment de tríptics a les estacions de tren dels municipis del Penedès, mocions als ajuntaments i la presentació de propostes de resolució, tant al Parlament de Catalunya com al Congrés dels Diputats.

De fet, tal com ha explicat Joan Raventós, ja existeix una iniciativa al Parlament de Catalunya, aprovada fa set mesos, en la qual hi ha el compromís de realitzar un estudi per a la implantació d’aquests trens semidirectes. No obstant, ha dit, “la Generalitat ha menystingut les demandes del territori” i set mesos després, “el tripartit no ha realitzat l’estudi i el pacte nacional d’infraestructures no preveu aquests trens semidirectes”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Lluis, Vilanova, 17/11/2009 - 16:53

Es escandalos: Vilafranca Barcelona, 1 hora per 45 kms; amb carro anirien mes rapids; al baix llobregat (territori psoe/erc, tren cada 5 minuts -cornella-hospitalet- etc), trenbaix, metro, etc; catalunya es per ells, els de comarques no contem per res.