Publicitat
Economia · 30 de Març de 2011. 22:52h.

CiU confia en les pimes per sortir de la crisi

"Les petites i mitjanes empreses trauran el país de la crisi", afirma Oriol Pujol

CiU confia en les pimes per sortir de la crisi

Oriol Pujol amb Artur Mas, al Parlament

El portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, ha afirmat que "qui ajudarà a treure el país de la crisi i a crear ocupació són les petites i mitjanes empreses, no serà ni la gran empresa, ni l’empresa pública, ni l’administració”.  Pujol ha fet aquest reflexió en el marc d’una jornada de treball a Igualada amb diversos representants del món socioeconòmic de la ciutat.
 
En aquest sentit, ha advertit que aquelles empreses amb una capacitat exportadora més gran “són les que primer se’n sortiran perquè treballen amb països que ja estan superant la crisi, i això també els beneficia a elles i, de retruc, Catalunya”.

És per això que el líder nacionalista ha convidat les empreses de la capital de l’Anoia, la comarca té la taxa d’atur més alta de Catalunya, a focalitzar esforços en aquest sentit perquè “és bo tenir una alta capacitat exportadora i una bona quota de facturació exterior”.
 
Davant les pròximes mobilitzacions anunciades pels sindicats, ha dit que “puc entendre que facin un exercici reivindicatiu perquè a ningú no se li’n vagi la mà”, però els ha demanat que segueixin actuant com fins ara “en què han tingut una actitud rigorosa i seriosa” davant els ajustaments que ha emprès el Govern.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Patrícia, Barcelona, 31/03/2011 - 17:16

Confio molt en el Sr. Mas, i tot el que sigui Convergència.