Publicitat
Economia · 9 de Juny de 2020. 15:31h.

Chacón sobre Nissan: "ens han enganyat"

"Hi ha hagut menysteniment i ocultació d'informació"

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha assegurat que Nissan "ens ha enganyat" amb la decisió de tancar la planta que la multinacional automobilística té a la Zona Franca de Barcelona. Ho ha dit després que e-notícies li recordés que el passat 25 d'octubre va assegurar en una entrevista a Catalunya Ràdio que Nissan no planteja vendre la planta de la Zona Franca de Barcelona.

Chacón ha al·legat en la roda de premsa posterior al Consell Executiu d'aquest dimarts que va fer aquestes manifestacions "després d'un viatge al Japó i després d'interlocutar amb la direcció després del missatge que ens van transmetre". "Potser em van prendre el pèl", ha sentenciat.

També ha remarcat que "hem parlat amb la direcció d'aquí, hem demanat respostes per escrit, entrevistes, vam demanar anar al Japó el mes de juny de l'any passat, però ens van dir que estaven reestructurant la direcció, hi vam a anar el mes de novembre i vam estar amb el vicepresident i amb la cap de relacions institucionals i governamentals..."

També ha manifestat que "en el cas de Nissan hi ha hagut menysteniment, ocultació d'informació; però no ens podran dir mai que nosaltres hem insistit, hem interlocutat, vam fer una proposta d'uns ajuts de tres milions per a una inversió de 70 milions per a una planta de pintura". "No ha estat per falta de diàleg, ni de voluntat, ni de propostes del Govern", ha destacat.

Finalment, ha dit que "la indústria s'està transformant a Catalunya i al món" i ha destacat que això fa que "països, com per exemple Alemanya, també passin una sèrie de dificultats i repleguin la seva indústria". "És un fenomen global en el qual hi treballem i hi posem mesures", ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#43 agarraos de lo que os viene, Barcelona, 11/06/2020 - 09:11

Señora mía, ustedes han propiciado el cierre de Nissan, y no será la última. Cuando un gobierno anima a las huelgas generales (vagues de país), o a los cortes de carreteras y vías de ferrocarril pasa lo que pasa. El que está se marcha y el que tendría que venir no viene.

#42 Un musclu, Bcn, 10/06/2020 - 18:57

No sera al reves?

#41 Ganxet de, Reus, 10/06/2020 - 17:54

Que us donin pel cul als treballadors de Nissan. Jo porto anys i panys pencant com una bèstia per guanyar 900 euros al mes (pagues extres incloses) i que la part que em retenen en impostos serveixen per pagar sous de 1800 a uns analfabets funcionals de Nissan com a empresa important. A la merda.

#40 Vlac, Barcelona, 10/06/2020 - 15:26

No os han engañado: Sois unos ignorantes e incompetentes que no sabéis como funcionan las multinacionales y menos en el mercado de cocodrilos que es la industria del automóvil . Si Nissan no cerrara, la ruina sería mucho mayor.

#39 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU PONTELA PONSELA LA MASCARETA PER SEGURATAT PER TU I PER TOTS HE TOTS I PODREN GUANYAR SI ENS LA POS, ARA HASTA TENEN POR DE FER UNES ELECCIONS ELS CATALANS NO HOS ENGAÑAREMOS VEREIS A QUIEN VOTAREMO, 10/06/2020 - 10:22

Aqui lo Dolent no es que NISSAN A PRES EL PEL AL GOVERN CATALÀ , CHACON NISSAN ENS HA ENGANYAT JA JA Hufan totes les empresas de Enganyar Als Governs Espavila chica .JO dire algo paresido ." EL GOVERN CATALÀ ENS HA ENGANYAT A TOTS ELS CATALANS " y esta es una gran Veritat Amb el PUTA PROCÉS DELS 18 MESOS ..