Publicitat
Economia · 30 de Juny de 2014. 18:50h.

Cessat el número dos de ‘la Caixa’

L'exconseller delegat de Criteria, Gonzalo Gortázar, substitueix Joan Maria Nin

Cessat el número dos de ‘la Caixa’

Joan Maria Nin (esquerra), amb Isidre Fainé

El consell d'administració de CaixaBank, el banc de la Caixa, ha aprovat aquest dilluns, per unanimitat, el cessament de les seves funcions del conseller delegat i vicepresident de Joan Maria Nin. També s'ha acordat el nomenament de Gonzalo Gortázar com a nou conseller delegat de CaixaBank, i el d'Antoni Massanell com a vicepresident de l'entitat financera, segons un comunicat difós pel banc.

S'indica que “en el marc de la reorganització societària del grup la Caixa per complir amb la necessària adaptació a la nova llei de caixes d'estalvis i fundacions bancàries, i de la reorganització interna de CaixaBank fruit de la implementació de la nova llei, el consell d'administració de CaixaBank va considerar i va aprovar, de mutu acord amb Joan Maria Nin, els termes del cessament de les seves funcions com a vicepresident i conseller delegat de l'entitat financera”.

El comunicat assenyala que “en aquesta nova etapa, Joan Maria Nin continuarà vinculat al grup la Caixa com a conseller de tres grans societats participades: Repsol, Erste Bank i Gas Natural-Fenosa”. De la seva banda, Gonzalo Gortázar ocupava el càrrec de director general de CaixaBank, responsable de l'àrea financera. També és conseller de SegurCaixa Adeslas.

Així mateix, Górtazar havia estat conseller delegat de Criteria. El relleu es produeix després de la constitució del patronat de la fundació bancària la Caixa, que també presideix Isidre Fainé, i que és la principal accionista de CaixaBank.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#4 pitus , montaione, 01/07/2014 - 17:25

Aquests catanyols veuen un cognom català i ja es pensen que és un independentitsta, amb lo cual ja et don una idea de la seva ignorància.

#3 jordi, ,, 01/07/2014 - 03:42

Un nuevo ataque a Catalunya!!!!!!!!!

#2 Fernando, Hospitalet, 30/06/2014 - 20:12

El mercado español (80% del negocio) es primordial para La Caixa y sobran indepes y Mas-ones en la dirección. Poc a poc, pero como una apisonadora, reconduciendo la irresponsabilidad de los radicales sediciosos.

#2.2 Gerard, Barna, 01/07/2014 - 12:47

J.Antonio estaria orgullós de la teva diciplina sectària i totalitària.

#1 lola, bcn, 30/06/2014 - 19:50

nada nada. Otro estelado/indepe que cae. Ya iran viendo los que van a ir cayendo. Antich y Barbeta en Godó (pronto caerá Bastè), Nin en La Caixa... Y a partir del 9N, rebaixada de subencions. Es que...

#1.1 la darrera defensa, bcn, 30/06/2014 - 20:27

vete preparando las maletas , próxima estación Ecspaña , señor rojigualdo/unionista

#1.2 xavier puigventos i xercavins, Olot, 30/06/2014 - 20:43

Que cobarde el estelado/indepe que se mete y amenaza a alguien como lola por dar onformacion y opinion. Vosotros estelados, para eso quereis la Independencia?. Para amenazar al "disidente"?. Mare de Deu Senyor. Tots els catalans amb seny hem de votar EN Duran. Adeu.

#1.3 Xipolleig, Barcelona, 30/06/2014 - 21:02

Nin indepe ?, ha,ha,ha..
Com deia aquell, n'hi ha més fora que dins.
No tot el que passa té a veure amb la situació política pre-referèndum.
Al final, resultarà que la Península Ibèrica és un immens porro i la gent va tot el dia " al.lucinant "

#1.5 Gerard, Barna, 01/07/2014 - 12:49

Són així Xipolleig, autortaris i passats de volta fins al limit. entren aquí amenaçant amb fer "neteja" i dsprés sofene pq algú els respon i es fan les pobres criatures. No tneen remei.