Publicitat
Economia · 6 de Maig de 2011. 23:14h.

CCOO denuncia la clínica del Pilar

Per suposat incompliment del conveni col·lectiu

CCOO denuncia la clínica del Pilar

Imatge d'arxiu de la clínica del Pilar de Barcelona

La secció sindical de CCOO de la Clínica del Pilar ha denunciat davant les autoritats laboralsl’incompliment del conveni col·lectiu en matèria salarial per part de l'empresa, segons un comunicat del sindicat. L’actualització de les taules salarials en un 3% d’acord amb la pujada de l’IPC real estatal, que es va produir al llarg de l’any 2010, no ha estat acompanyada dels endarreriments generats per aquest concepte des del gener d’aquest mateix any.

L’empresa tenia un termini tant per a l’actualització salarial com per al pagament d’endarreriments fins al 31 de març de 2011, segons l’acord del conveni ratificat per la comissió paritària d’aquest conveni, al mes de gener de 2011, una vegada conegut l’índex de la inflació.

Aquest incompliment, segons el comunicat, se suma a d'altres irregularitats en el cobrament de salaris per part dels treballadors i treballadores del Centre, com l’endarreriment de les percepcions en les nòmines, o el fraccionament d’alguna mensualitat, fet que va succeir al mes de gener d’aquest mateix any. L’empresa manté permanentment en una posició d'inseguretat, als gairebé 500 treballadors i treballadores que formen la plantilla, com a conseqüència del pagament irregular dels seus salaris.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 angel , cardedeu, 09/05/2011 - 00:07

CCOO i UGT= complices de PSOE´cs.