Publicitat
Economia · 21 de Gener de 2011. 14:07h.

CatalunyaCaixa vol retallar els sous als seus empleats

CCOO manifesta que "la plantilla està mantenint un esforç enorme"

CatalunyaCaixa vol retallar els sous als seus empleats

Fernando Casado, president de CatalunyaCaixa, en una imatge d'arxiu

La direcció de CatalunyaCaixa ha sondejat els sindicats per fer una retallada de sous als seus treballadors ja que, segons la pròpia direcció, el Banc d’Espanya exigeix aquesta condició per accedir a noves ajudes del FROB.

Segons CCOO, les retallades que plantegen van molt més enllà de les mesures que ja s’estan assumint en aplicació del Pla d’Integració aprovat pel Consell d’Administració de l’empresa i pel propi regulador i entén aquesta petició com "una cortina de fum que pretén desviar l’atenció d’altres notícies que estan apareixent sobre aquesta caixa".

Segons la pròpia entitat, el Pla d’Integració aprovat pel Banc d’Espanya s’està complint fidelment. D’altra banda, les plusvàlues i la injecció de liquiditat obtingudes a través de la venda de la participació a Repsol dibuixen un escenari en què no s’entén que plantegin l’aplicació de noves retallades per als treballadors i treballadores de CX.

En aquest sentit, el sindicat manifesta que "la plantilla de Catalunya Caixa està mantenint un esforç enorme i constant per culminar amb èxit aquest projecte d’empresa" i demana que els gestors "estiguin també a l’alçada, capaços de trobar vies de millora del compte de resultats que no consisteixin en retallades de les condicions salarials i laborals".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Micenes, Barcelona, 22/01/2011 - 12:09

Això sí, als consellers i directius, de regal un portatil a cadascú i un pin amb el logotipus de la nova caixa, d´or pels directius i de plata pels consellers. Ah, i alguns consellers es van queixar perquè ells també el volien d´or.

#10 qualsevol, barcelona, 21/01/2011 - 23:02

ostres, com canvien les coses. Fa dues setmanes el president volia cobrar 600.000 euros i el consell li va aturar la proposta i ara ... (sense comentaris)

#9 antonio peiró, lleida, 21/01/2011 - 21:20

Pues yo empezaria, mandando al paro sin indemnización a todos los gestores de esta caixa y nombrando un adminstrador con un sueldo normal

#8 Tio Canya, palafrugell, 21/01/2011 - 19:30

Les subvencions a dojo gros i a mansalva cada any per la Fundació Rafel Campanals, ah de l' orbita del Psc, d' aquesta no en parlen ? Diuen qu' es d'a cord amb la llei i els Convenis no sòn d' accord amb la llei. Quina pudor deu meu. El darrer qu' apagui la llum.

#7 Carmeta, tarrassa, 21/01/2011 - 19:10

I qu?speravem d'un paio que portava una botigueta i es posa a dirigir un "super"? M?valdria que s'hagu?quedat a la seva Caixeta. Per`li van regalar una Caixa gran, i abans que ning?'n adon?de que no en sabia, es va apujar el sou. Si ell torna el 40% que es va pujar potser n'hi hauria prou