Publicitat
Economia · 24 de Juliol de 2020. 10:01h.

Catalunya, de capa caiguda

El Cercle d'Economia adverteix que no pot continuar la "paràlisi política"

Catalunya, de capa caiguda

El Cercle d'Economia, en un document, adverteix que "Catalunya no es pot permetre seguir captiva d'una paràlisi política que té conseqüències en múltiples dimensions de la vida de país. També l'econòmica. És el moment de mirar endavant".

"Durant els últims anys Catalunya ha perdut temps i ambició. Entre el 2000 i el 2018, el creixement de la renda per càpita ha estat clarament inferior al de Madrid, i també inferior a el del conjunt d'Espanya", afegeixen.En aquest sentit reclamen "consensos amplis i refer complicitats". "Des de Catalunya s'hauran de fer els deures i presentar projectes concrets d'excel·lència que meritin els recursos", sostenen.

"Apel·lem a Govern de la Generalitat que surti elegit en les properes eleccions que prioritzi la recuperació social i econòmica des d'una perspectiva a mig i llarg termini. La Generalitat ha d'abandonar les lluites internes i posar en marxa una política econòmica dialogant, realista i previsible", defensen.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#20 Alien, Saturn, 25/07/2020 - 14:51

La capa caiguda continuarà fins que no es recuperi el sentiment d'unitat, s'aposti decididamente per la cultura i el bilingüisme i es modifiqui un sistema educatiu macarrònic dissenyat exclusivament per obtenir cohorts de barrufets independentistes fàcilmente manipulables.

#19 Alien, Saturn, 25/07/2020 - 14:48

I què esperaven? Ara se n'adonen? La tragèdia de Catalunya no és només una massa de ratafiaires descerebrats sinó també un èlite econòmica poc il.lustrada que no ha considerat necessari promoure la cultura hispànica i la tradició d'un dels estats més antics d'Europa, és a dir, Espanya. Convergents, peperos i socialistes són responsables

#18 Joan, bcn, 24/07/2020 - 20:33

Lo que millor saben fer es vendres tot i viure de renda, que es el que esta fent el Conseller de Economia Aragonés, just va hereta la empresa de la familia i la va vendre.
Ara cobra puntualment i si li falten diners i es vol pujar el sou, puja els imposos dels morts, que aquets no protestes.
Ho acabaran enfonssant tot

#17 manolodelbombo, BCN, 24/07/2020 - 18:43

Ahora se dan cuenta estos? Este círculo de economía está totalmente abollonado. Si esperan que este desgobierno ponga en práctica políticas consensuadas, dialogantes y sin luchas internas que esperen sentados. Viven de la confrontación, el conflicto y la doctrina. Inevitablemente ya estamos en el fondo de la ciénaga. Por los siglos.

#16 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 24/07/2020 - 15:04

Com molt encertadament va dir el falangista maquejat Joan Fuster, els fracasos no s´improvisen.