Publicitat
Economia · 4 d'Abril de 2011. 21:39h.

Catalunya busca mercats a l'Àsia

Més de vingt empreses catalanes participen en una missió comercial de la Cambra

Catalunya busca mercats a l'Àsia

Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, en una imatge d'arxiu

La Cambra de Comerç de Barcelona ha organitzat una missió comercial a Kazajistan, Uzbekistan i l'Azerbaidjan en la qual participen tretze empreses, i una altra missió en la qual d'altres nou companyies estaran presents en una trobada sectorial industrial a l'Índia.

Segons ha informat la Cambra, la missió a Kazajistan, Uzbekistánn i l'Azerbaidjan, en la qual també participa la Cambra de Comerç de Terrassa, està formada per empreses representatives del sector agroalimentari, industrial i de béns de consum.

La missió, que va començar aquest diumenge i durarà fins al 14 d'abril, pretén fer una prospecció de les zones amb el propòsit de buscar proveïdors, clients i socis comercials en un mercat potencial que té uns 60 milions d'habitants.

A més, aquest dilluns ha començat la cinquena edició de la trobada sectorial industrial a l'Índia, amb la participació de nou empreses per buscar socis i clients estratègics per a les empreses catalanes, així com distribuïdors, agents i representants dels sectors de l'automòbil, aeronàutica, enginyeries , maquinària i tecnologies mèdiques.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat