Publicitat
Economia · 11 de Maig de 2010. 23:08h.

Castells, contra Endesa

Malgrat tot diu que el Govern "no condemnarà abans de jutjar" per les efectes de la nevada

Castells, contra Endesa

El conseller Antoni Castells abans de la intervenció a la comissió d'Economia, Finances i Pressupost del Parlament (foto: ACN / Josep Ramon Torné)

El conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, ha elevat a 458.000 els usuaris afectats per la nevada del passat 8 de març, la majoria clients d'Endesa. La xifra duplica els 220.000 clients que s'havien estimat inicialment. Castells també ha assenyalat que "hi ha hagut problemes i disfuncionalitats evidents", com per exemple "la manca d'informació als usuaris", les "previsions errònies" i la "descoordinació amb els alcaldes dels municipis afectats" en la gestió de l'emergència que va provocar la nevada del passat 8 de març, segons els primers indicis dels expedients informatius sobre l'actuació de les companyies elèctriques que s'estan redactant.

Tanmateix, Castells també ha admès que "les proves en relació a l'estat dels materials no detecten un estat de degradació previ que pogués ocasionar falles en la xarxa". El conseller ha advertit que el Govern "no condemnarà abans de jutjar" i que els expedients estaran enllestits "a mitjans de juny".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat