Publicitat

Homs admet que l'actual Govern no "s'hagués ni plantejat" fer el carril de la C-58

El recentment estrenat carril VAO de la C-58 ha estat la darrera obra faraònica del tripartit. La infraestructura, que està formada per dos carrils de circulació de 6,8 quilòmetres de longitud operatius en funció de les necessitats de mobilitat, està gestionada pel Servei Català de Trànsit i uneix l'avinguda Meridiana de Barcelona i Ripollet.

Les obres, iniciades l'any 2008 i aprovades pel govern del tripartit, han comportat un pressupost de 81 milions d'euros - 9 milions menys que l'aeroport d'Alguaire- cofinançats en un 50% per Tabasa i un altre 50% per fons comunitaris.

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha admès aquest dimarts -en resposta a e-notícies- que l'Executiu de Mas "no s'hagués plantejat aquesta obra ara, en aquests moments com a país".

"Ara haurem de pagar-les i com que les haurem de pagar no podrem fer altres coses", ha lamentat. El portaveu ha dit que en aquests moments la prioritat seria fer front a "despeses com a conseqüència de la crisi" però "el govern anterior va fer les coses d'una altra manera".

Homs no és el primer membre del Govern que manifesta públicament que el carril VAO és una infraestructura innecessària en temps de crisi. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, assegurava fa uns dies que "no ens hauríem gastat, ni en broma, 80 milions, ni 40 o 20. Aquests diners posats al transport públic poden tenir un impacte molt més gran que no pas el que té aquest carril VAO".

Imatge aèria del carril VAO
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#20 moises, Granollers, 20/11/2012 - 15:41

Qualsevol www.accidente.es que tingueu, estem a la vostra disposició!!!

#19 ramon, barcelona-c, 08/11/2012 - 11:36

Una collonada mes dels de Iniciativa i Esquerra durant el triparttit, ja desde el principi es veia que era un projecte de carretera ideológic ???
Passa per tenir a la política gent poc preparada i sectaria i amb aquesta realitat encara hi han babaus que volen encara pagar menys als polítics,babaus!

#18 Eduard, Barcelona, 07/11/2012 - 18:29

Si poguessin circular vehicles amb 2 passatgers serviria d'algo. Posar d'acord a 3 persones és impossible. A MAdrid el VAO es per 2 persones o més

#17 Terraxa, Terrassa, 07/11/2012 - 16:41

És una més de totes les parides de 2 legislatures amb PSOE a Madrid i Tripartit a Catalunya.
És clar, que si mires a València tampoc és que ho hagin fet millor.
La veritat és que no saps on mirar.
On hi ha polítics, hi ha mangoneig i parides.
TOTS són manguis i/o ineptes, és així.

#16 Soro, Barcelona, 07/11/2012 - 15:17

jo espero i desitjo que l'efecte badoc duri uns dies i prou , ja que la gran majoria de conductors no estan aquella hora del matí per badar, sinó per arribar en punt a la feina.