Publicitat
Economia · 9 de Febrer de 2012. 17:35h.

"Cal actuar, ja no podem esperar res d'Espanya"

El Cercle Català de Negocis replica l'expresident Pujol

"Cal actuar, ja no podem esperar res d'Espanya"

Canadell, en primer terme, en una foto d'arxiu

El Cercle Català de Negocis (CCN) ha indicat que "agraeix que Pujol parli de nou de la independència", però li repliquen que "no ens podem esperar un any". L'entitat, a través del seu secretari general, Joan Canadell, ha remarcat que "d'aquí a un any no només no anirem a millor, sinó que estarem pitjor, perquè algunes empreses hauran perdut la seva viabilitat de forma irreversible".

El dirigent del CCN ha assenyalat que "cal actuar ja, no podem esperar res d'Espanya" i ha ironitzat tot dient que "en cas que vulguin alguna cosa ja ens ho faran saber, ho estudiarem i els donarem una resposta".

Segons Canadell, "la societat civil ja ha encetat el procés cap a l'estat propi" i ha afegit que "ara falta que la classe política del país acompanyi els catalans que ja no poden, ni volen, esperar més, perquè no estan disposats a seguir sent maltractats econòmicament i a continuar vivint escanyats".

"Si els polítics no s'espavilen i agafen ràpid aquest tren, acabaran posant en perill la cohesió social i el futur del país", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 Fran, Llinars, 11/02/2012 - 00:11

El Cercle aquest deu ser com el xiringuito que te montat Joel Joan and company, fum, fum, fum, subvencio, subvencio, subvencio. No se que foten tantes empreses operant i amb seu fora de Catalunya doncs.

#11 Javi, Barcelona, 10/02/2012 - 12:40

Estos inútiles que no son más que una chusma de aspirantes a vivir del presupuesto deben hablar por ellos, que no venden un lápiz. El día que digan lo mismo Mango, la Caixa, Banc Sabadell, Tous, etc. y todas las multinacionales que operan desde aquí, ese día la independencia irá en serio.

#10 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 10/02/2012 - 00:53

Los del CCN ya no pueden aguantar más tiempo. A ver si Pujol les echa una mano y convence a Mas para que actúe dándoles las prebendas y subvenciones que necesitan para seguir construyendo la nación. Tienen claro que de Madrit no les va a llegar ninguna. Ni de Bruselas tampoco.

#9 Iñigo, Salou, 09/02/2012 - 21:54

Pues ya tardais, hacer algo mas que hablar y hablar. Si es necesario convencer a un xarnego, como en los castells y que arriesgue el, pero se os esta pasando el arroz , poner algo de vuestra parte ¿o es que solo hablais por la subvencion?

#8 lluís, Barcelona, 09/02/2012 - 20:58

Sembla que al govern de Ciu hi ha algun independentista. Si realment és així, no séa a què esperen com no sigui que volen seguir cobrant per ser més fidels al partit que a la seva consciència de país. Alguna crítica oberta i algun cop de porta demostrarien que alguna cosa es mou.