Publicitat
Economia · 18 de Maig de 2010. 22:56h.

Caixes: Castells vol més fusions

El conseller d'Economia pressiona les entitats que han quedat despenjades

Caixes: Castells vol més fusions

El conseller d'Economia, Antoni Castells, es va reunir aquest marts amb els directius de les caixes implicades en processos de fusió. A la imatge, Castells amb la direcció de les caixes de Catalunya, Manresa i Tarragona

El conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, ha urgit aquest dimarts a les caixes de Penedès, Girona i Laietana a "accelerar els contactes" que hi pugui haver en els propers dies donat que són les úniques entitats catalanes -al marge de la Caixa- que s'han quedat al marge dels dos processos de fusió en marxa.

Castells ha recordat que "no hi ha entitat que no necessiti" els recursos del fons de reestructuració ordenada bancària (Frob), un mecanisme aprovat pel Govern espanyol per ajudar financerament a les caixes en processos de fusió i integració. Castells ha augurat que hi podria haver moviments en els propers dies: "Voldria creure que es produiran esdeveniments en les properes setmanes".

Després que les assemblees generals de les sis caixes catalanes implicades en dos processos de fusió donessin llum verd a aquestes operacions, el conseller Castells s'ha felicitat per la marxa d'aquestes processos després de la reunió del Consell de Govern. Es tracta, d'una banda, de la fusió de les caixes de Terrassa, Sabadell i Manlleu, que donarà lloc a Unnim, i de l'altra la de les caixes de Catalunya, Tarragona i Manresa, encara sense nom comú.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 JGC, Terrassa, 10/06/2010 - 08:59

Tres dels Quatre ascensors de la Fusió de Unnim tenen representació a les illes Caiman.
Caixa Terrassa demanda 2 anys de presó per un client per dir veritats com aquesta.

Youtube (juicio contra Caixa Terrassa)

http://www.youtube.com/watch?v=d57tcTgWV7U