Publicitat

El director de l'IESE expressa a Mas el suport "gairebé unànime" dels empresaris a les retallades del Govern

Business friendly

Mas, durant la jornada a l'IESE. (Foto: Rubén Moreno)

El director general de l'IESE, Jordi Canals, li ha dit al president de la Generalitat, Artur Mas, que hi ha un “alè gairebé unànime” per part dels empresaris respecte a les polítiques econòmiques que està fent el Govern.

També una “comprensió molt gran” del moment complicat que viuen tant el Govern de la Generalitat com el de l'Estat espanyol i els de la resta de la Unió Europea. En aquest sentit, Canals ha remarcat el “coratge i la valentia” que està assumint la Generalitat per “intentar assegurar la supervivència del país”.

El cap de l'executiu català ha s'ha reunit a la institució educativa amb una quarantena d'empresaris i directius de multinacionals que operen a Catalunya, acompanyat del conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell.

“Europa, a canvi de reformes serioses per part d’Espanya, ha d’entendre que ha de donar flexibilitat per poder complir els terminis de reducció del dèficit”, ha assenyalat Mas. En aquest sentit, el president ha remarcat que si Espanya i Catalunya fan “reformes serioses”, mereixen “una mica més de temps” per arreglar una “situació heretada que era tremendament complicada”.

“Pretendre arreglar això en un sol any equival a carregar-se l’estat del benestar a Espanya i a Catalunya”, ha subratllat Mas, que ha afegit que aquest termini “no se li pot demanar a ningú” si demostra “clarament i sense dubtes que està disposat a fer la feina que ha de fer”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Gerard, Barna, 25/02/2012 - 21:32

Doncs endavant les atxes! Suposo que estan disposats a comprar ells mateixos el 90% de la seva producció. D'altra manera no s'entén.

#6 Manolo, Barcelona, 25/02/2012 - 20:52

El Gran Timonel recibe los aplausos de la `patronal. Hasta aquí nada que comentar. Se sabía de antemano.
Que lo haga en una sede del Opus, tampoco nada que objetar.
La noticia, hubiera sido que fuera aplaudido en una escuela, en un hospital público, o en las cocheras.
Entonces sí que sería noticia

#5 Almogàver , La Sagrera , 25/02/2012 - 14:14

Ui!!! Atur Mas a pijese, els de pijade no li perdonen i ja està anant la setmana vinent a produir l'empat. Quina bola que es tenen uns als altres, en especial quan fitxen algun treballador o professor que s'emporta bona informació i coneixements: Escrivà versus Loiola.

#4 josep maria, Salou, 25/02/2012 - 14:11

Per cert en quina llengua fa va la conferència en Mas,en Català no devia ésser aquests pijos PP només parlen català en l'intimitat és clar

#3 Antonio peiró, Lleida, 25/02/2012 - 11:54

Como cambian las cosas, los abuelos y padres de algunos de estos emperesarios, entraron por la Diagonal, con las tropas de Franco. Hay que ver con la patronal siempre mirando por sus intereses, nunca por los intereses del pueblo español y cuando digo español quiero decir català tambien claro.