Publicitat
Economia · 2 de Juny de 2017. 13:54h.

Bones relacions Junqueras-la Caixa

La Generalitat i l'entitat invertiran conjuntament 30 milions d’euros en projectes d’obra social

Bones relacions Junqueras-la Caixa

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Oriol Junqueras, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat avui la renovació del conveni de col·laboració en matèria d’obra social. Junqueras ha elogiat “el compromís” de l’entitat.

També han assistit a l’acte, que ha tingut lloc a la seu del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, el secretari d’Economia de la Generalitat, Pere Aragonès, i el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró.

Aquesta col·laboració té com a objectiu “afavorir actuacions que cobreixin o pal·liïn mancances o necessitats d’interès prioritari per al territori, de la mà d’entitats sense finalitat de lucre. La voluntat n’és contribuir a l’equitat social i donar oportunitats a les persones que ho necessiten més”.

Així doncs, en el marc de l’acord, aquest 2017 la Fundació Bancària la Caixa es compromet a destinar fins a 30 milions d’euros a projectes de caire social, assistencial, educatiu, cultural, científic i mediambiental.

“Sumem dues dècades de suport constant a incomptables entitats i projectes que han contribuït decisivament a la millora de la qualitat de vida dels catalans. A través d’aquesta col·laboració històrica amb la Generalitat, seguirem al costat de persones i organitzacions que treballen per millorar presents i construir futurs”, ha explicat el president de la La Caixa, Isidre Fainé.

Per la seva banda, el vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha posat en valor la signatura d’aquest conveni com “una prova del compromís” de l’entitat de retornar a la societat part de la seva activitat. “És molt positiu que, un any més, es renovi aquesta col·laboració entre ambdues institucions, gràcies a la qual podem ajudar a construir plegats un país més equitatiu i contribuir a la igualtat d’oportunitats per al conjunt dels ciutadans”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 02/06/2017 - 16:03

Doncs a Esquerra Republicana de Catalunya li sobran ja les tres lletres, perque aixó no es Esquerra, la república no se si se la creuen i lo de Catalunya es mes be una excusa.

#4 Alejandro, Barcelona, 02/06/2017 - 14:51

Las caixas siempre unidos a los políticos y los políticos siempre hermanados con el poder monetario. Eso no ha cambiado ni cambiará nunca.

#3 G. Bellalta, LONDON ( LA CITY ), 02/06/2017 - 14:46

Muy buenas, que le abran prometido, el oro y el moro

#2 Kropotkin, Vic, 02/06/2017 - 14:24

Se llamara el Hogar del Estelado Chupoptero. Acogera a todos los que hayan sobrepasado el millon de euros en subvenciones.... Jua, jua, jua,...

#1 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 02/06/2017 - 14:10

"Buenas relaciones Junqueras-la Caixa. La Generalitat y la entidad invertirán conjuntamente 30 millones de euros en proyectos de obra social"

Veieu ceballuts com tot aixo del viatge a Can Junqueras es una camama que nomes serveix perque la mafia continui actuant amb l´impunitat amb que ho ha fet els darrers 30 anys governant aquest estable ?