Publicitat
Economia · 14 de Juliol de 2022. 19:34h.

Bon rotllo Madrid-Barcelona

Josep Sánchez Llibre: "Podem ser líders al món perquè som imbatibles"

Bon rotllo Madrid-Barcelona

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, s'ha reunit aquest dijous amb el president de la patronal madrilenya CEIM, Miguel Garrido, amb motiu de la primera trobada turística Madrid Barcelona, amb l'objectiu de "potenciar l'eix turístic de les dues ciutats a través d'una col·laboració".

Josep Sánchez Llibre, ha assegurat que "Madrid i Barcelona podem ser líders al món perquè som imbatibles. Foment i CEIM hem de posar els fonaments en una projecció conjunta en matèries tan importants com són la cultura, el turisme i la gastronomia".

El president de la patronal catalana ha explicat durant la trobada que considera que la "gran oblidada" durant el debat de l'Estat de la Nació celebrat al Congrés és "l'economia productiva real".

Per la seva banda, Miguel Garrido, ha afirmat "un dels objectius d'aquesta trobada és coordinar accions conjuntes per assolir mercats internacionals". "Encara que cadascuna de les ciutats per separat compten amb un altíssim interès turístic i cultural, juntes som imbatibles", ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Marc de Vich, Vich, 14/07/2022 - 20:14

Se lo voy a decir al señor Sánchez Llibre, hace ya bastantes años, que no queda en Cataluña, nadie que tenga mano izquierda y sepa negociar para crear riqueza. Lo único que hay son embaucadores, vividores y mucha gente con la formación más baja, que jamás de los jamases ha habido, una auténtica vergüenza, a años luz de Madrid o Málaga

#1 Capit@n España, Purgandus populus!!, 14/07/2022 - 20:11

"la economía productiva real". dicen.
No me hagan decir lo que pienso sobre este par.