Publicitat
Economia · 13 d'Octubre de 2011. 23:03h.

Barcelona, la sisena ciutat d'Europa per als negocis

Segons el 'European Cities Monitor 2011', és la segona per organitzar trobades internacionals

Barcelona, la sisena ciutat d'Europa per als negocis

Una imatge de Barcelona

L'European Cities Monitor 2011 considera que Barcelona té una marca consolidada i valorada internacionalment, sent la segona ciutat europea que millor es promociona, i la sisena per fer negocis. En la classificació sobre els negocis, la capital catalana figura per darrere de Londres, París, Frankfurt, Amsterdam i Berlin.

En aquesta llista, se situa immediatament abans que Madrid, encara que perd una posició respecte a la valoració de l'any anterior. Així mateix, se situa també en sisena posició pel que fa a disponibilitat d'espai per a oficines.

Segons l'informe, la ciutat ha aconseguit "trobar el punt d'equilibri entre el desenvolupament econòmic i la qualitat de vida que ofereix als seus habitants", de manera que es considera un lloc "atractiu per instal·lar-se", i destaca que és la segona ciutat del món en organitzar trobades internacionals.

La designació com a capital mundial de la telefonia mòbil "reforça la projecció internacional de la ciutat, amb un impacte molt rellevant sobre el turisme de negocis i l'atracció d'empreses i professionals del camp tecnològic", segons l'Ajuntament barceloní.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat