Economia · 2 de Març de 2011. 22:49h.

Bankia és el banc on estarà Caixa Laietana

És la nova entitat liderada per Caja Madrid i Bancaja

Bankia és el banc on estarà Caixa Laietana

Rodrigo Rato, davant de la imatge de Bankia, el banc creat per la fusió de caixes -entre elles Caixa Laietana- que lidera Caja Madrid

El president del fins ara anomenat Banc Financer i d'Estalvis, Rodrigo Rato, ha anunciat que el nou nom de la marca o del grup serà Bankia. Acompanyat del vicepresident i màxim responsable de Bancaja, José Luis Olivas, Rato ha manifestat que Bankia és un nom "propi, fàcil, directe i dinàmic" per al grup, que està integrat per la unió de Caja Madrid, Bancaja i les caixes Insular de Canàries, Laietana, Àvila, Segòvia i La Rioja.

L'anunci el nom comercial i l'emblema de Bankia arriba tres mesos després que l'entitat va nomenar els membres del seu consell d'administració. L'entitat arriba al mercat com a tercer banc de l'Estat per volum d'actius, amb 328.000 milions d'euros, i el primer en volum de negoci domèstic, amb 485.500 milions.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 luis, barcelona, 08/03/2011 - 21:15

Que alguien me explique por favor si con tanta fusion y tanto cambio y cajas basura nuestros dineros estan seguros en Caixa Laietana o estamos al borde de llegar al "corralito" argentino !!!

#1 luis, barcelona, 08/03/2011 - 21:11

podemos fiarnos de la solvencia de tanta fusion y tanto cambio. Están nuestros dineros seguros en Caixa Laietana ?, por favor que alguien me lo aclare !

#1.1 juan claudio, mataro, 08/05/2012 - 21:02

Huye rapido, corre como un conejo, caeran unos tras otros y comeremos hipotecas y ladrillos
imposible devolver el dinero