Publicitat
Economia · 31 d'Agost de 2021. 16:47h.

Banc Sabadell s'aprima a la recerca d'un comprador

Va tancar el primer semestre del 2021 amb un benefici de 220 milions

Banc Sabadell s'aprima a la recerca d'un comprador

Banc Sabadell va comunicar oficialment a la plantilla la posada en marxa d'un procediment d'acomiadament col·lectiu, així com de mobilitat geogràfica i modificació substancial de les condicions de treball que afectarà la totalitat dels centres de treball de l'empresa.

"Banc Sabadell va tancar el primer semestre del 2021 amb un benefici net atribuït de 220 milions d'euros (un 51,5% d'increment interanual) i preveu pagar un dividend del 30% del benefici i l'acció puja”, explica el sindicat.

“Tot això sense que s'hagin concretat el nombre de persones afectades”, va lamentar CCOO en un comunicat, a més de criticar que el banc “parla de la reestructuració com si fos un joc de nens, plantejant jubilacions i baixes incentivades, quan la realitat és que acaben de notificar un ERO en tota regla”.

“CCOO no ho posarem fàcil, com ho hem fet a la resta d'entitats, i on hem liderat la negociació de les reestructuracions defensant davant tot el manteniment de l'ocupació”, adverteixen.

CCOO creu que “no hi ha raons per plantejar un ERO a Banc Sabadell”. “No admetrem cap plantejament d'ERO traumàtic i que si cal donar sortida a persones de la plantilla, sempre hi ha la possibilitat d'arribar a acords de prejubilacions anticipades i jubilacions”, van indicar.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat